PRUNCUCIDERI IN MASĂ! Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi. STATISTICI OFICIALE. Încă o Românie a fost ucisă din 1958 și până azi: peste 22.000.000 de prunci

Am vrea să vedem aceeași vehemență ca în Cazul botezului de la Suceava și pentru cei peste 8.000.000 de prunci uciși în România prin avort începând cu 1990 cât și față de medicii care au operat uciderea lor prin avort. În total, din 1958 și până în 2017, anul din care avem statisticile prezentate mai jos, au fost uciși prin avort în România peste 22.000.000 de copii.

STATISTICA AVORTULUI în România – actualizat mai 2019

-Indicatori cantitativi [pdf] legați de avort (începând cu anul 1957)
-Statistica istorică a avortului – date detaliate despre avort și principalii indicatori demografici din România. Cuprinde date începând cu anii 1930

ROMÂNIA ÎN DATE ȘI CIFRE

Plajă statistică relevantă asupra problemelor social-economice, sanitare și demografice, precum și a bunăstării copiilor și femeilor: demografie, comportament reproductiv, căsătorii și divorțuri, sănătate, educație, bunăstarea copilului, adopții, infracționalitate juvenilă.

POPULAȚIA ROMÂNIEI

Date statistice referitoare la numărul născuților-vii înregistrați în România, al persoanelor decedate, căsătoriilor și divorțurilor, rata generală a natalității, rata fertilității generale și rate de fertilitate specifice, indicatorul conjunctural al fertilității, vârsta medie a mamei la naștere și la prima naștere, rata generală și ratele specifice de mortalitate, rata mortalității infantile, mortinatalitatea, cauze de deces, rata generală și rate specifice de nupțialitate, vârsta medie la căsătorie și la prima căsătorie a bărbaților și a femeilor, numărul de căsătorii după grupa de vârstă a soților, rata divorțialității, vârsta medie a soților la divorț, durata medie a căsătoriei desfăcute prin divorț, indicatorul conjunctural al divorțialității, numărul de divorțuri după grupa de vârstă a soților etc. Datele sunt prezentate la nivel național, macroregiuni, regiuni de dezvoltare, județe și medii de rezidență.

Populația României în cifre [pdf]. Publicație a Institutului Național de Statistică, iunie 2020, extras.
Evenimente demografice în anul 2019 [pdf]. Publicație a Institutului Național de Statistică, iunie 2020.
Declinul demografic și viitorul populației României [pdf]. Publicație a Centrului de cercetări Demografice „Vladimir Trebici” al Academiei Române, 2007.
Proiectarea populației școlare la orizontul anilor 2030 și 2060 [pdf]. Publicație a Institutului Național de Statistică, 2016, extras.
Sursa: Asociația Pro Vita București

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație