Protestatari GAZATI de PSD

Șase Milioane de Protestatari Gazați de PSD

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns,

Trăim clipe fără precedent în istoria României, clipe de TEROARE dezlănțuită de un guvern dictatorial care își revarsă furia, disprețul și forța împotriva unei societăți civile pașnice, libere și iubitoare de justiție.

Unele canale TV au făcut estimări jenante cu privire la numărul populațiilor (110.000-200.000), ori au fost plătite să minimizeze dimensiunea protestului, ori nu au avut o dronă la dispoziție să vadă magnitudinea manifestației.

Șase milioane, acest număr a fost vehiculat pe chatul live de pe YouTube, șase milioane de români diasporeni muncitori și iubitori de democrație și justiție au fost ținuți în căldură, blocați de jandarmi în piață și ulterior GAZAȚI de forțele guvernamentale cu gaze lacrimogene. Femei răsturnate în scaune cu rotile, copii duși pe targă de paramedici, bătrâni pensionari leșinați pe trotuar, acesta a fost portretul României anului 2018.

Aceste scene, semănând cu represiunile fasciste ale Germaniei naziste, au făcut furori în presa internațională și vor afecta negativ imaginea României în viitor.

Dacă ne vom putea reveni vreodată după acest Holocaust săvârșit de PSD împotriva societății civile, vom rămâne cu traume toată viața… – Sursa: Incorect Politic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *