Protestatar CELEBRU, ridicat de DIICOT într-un dosar de trafic de DROGURI

Cunoscutul protestatar Cristian Dide are parte de un început de săptămână cum nu se poate mai prost, după ce la locuința sa din București a avut loc o descindere într-un dosar internațional de trafic de droguri. DIICOT anunță că au mai avut loc încă opt descinderi pe lângă cea de la locuința protestatarului.

Lovitură dură pentru protestatarul Cristian Dide! A fost ridicat de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri
Surse judiciare au declarat pentru gândul.ro că nouă nouă percheziții au avut loc luni dimineața, într-un dosar DIICOT cu acuzații de trafic de droguri și introducerea în țară a unor droguri de risc.

Potrivit sursei anterior citate, protestatarul Cristian Dide va fi audiat la DIICOT București, instituție care coordonează întreaga anchetă. Acesta se afla într-un tren cu destinația Iași, dar a fost ridicat de către DIICOT. Activistul va fi adus înapoi în Capitală pentru a asista la percheziții. Pe lângă Cristian Dide, în dosar sunt vizate mai multe persoane, inclusiv un fermier din Călărăși.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Cine este Cristian Dide
Cristian Dide este unul dintre cei mai cunoscuți protestatari din România, acesta participând la mai multe proteste împotriva PSD. De-a lungul vremii, acesta a primit mai multe amenzi contravenționale, însă nu le-a achitat, fiind obligat, mai apoi, să presteze muncă în folosul comunității.

La unul dintre protestele care s-a desfășurat în fața sediului PSD, Cristian Dide a urcat într-un copac. La un alt eveniment, organizat de Primăria Capitalei, Cristian Dide a proiectat pe sediul Palatului Regal, în centrul Bucureștiului, mesajul „#Rezist”. Pentru această ispravă, el a fost încătușat de polițiști și jandarmi, scrie evz.ro.

Cristian Dide este unul dintre cei mai cunoscuți protestatari, din ultimii ani, care au manifestat împotriva PSD și a guvernului condus de Viorica Dăncilă, fiind cunoscut și ca unul dintre susținătorii legalizării consumului de cannabis în România.

Citiți și:  Bode, vezi că ți-a băgat DIICOT tehnica DIPI în DOS!

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.