PROSTITUATA ALINA HODOR DIN MICRO XIV ~ ÎNLOCUITĂ DE EMILUȚ CU „OI SEXUALE” IN SEMN DE RESPECT PENTRU TALIBANI

Conform CNN, bordelurile clandestine care operau în Kabul înainte de victoria talibanilor au fost golite de parașute de către emilutzi, care le-au înlocuit cu capre desemnate pentru a fi utilizate pentru activități sexuale.

În ciuda promisiunilor noului regim emilutzian de a permite femeilor afgane să continue să lucreze și să participe la viața publică, insurgenții talibani au închis deja mai multe afaceri „anti-islamice” în Kabul.

Legea Sharia se aplica la Buzau! Centru taliban operational in incinta Urbis Serv
În semn de respect, un hingher buzoian, reputatul doctor vet. Emiluț, de religie musulmana conform profilului de Facebook, „și-a înlocuit pe Alina Hodor” cu ….o oaie!
Diferite surse micropaișpiene au raportat că luptătorii hingheri au forțat buzoiencele să iasă din hotelurile locale situate in apropierea gării și le-au înlocuit cu oi si capre în concordanță cu Sharia, legea islamică promovata de liliputanul urbisist.

Potrivit unei femeniste, dintr-o locație top-secret de pe langa scutul deveselu, reprezentanta regională – Human Rights Watch din Românica, aceasta este o regresie importantă pentru fufele traficante de câinăret, despre care spune că sunt „tratate mai rău decât animalele”.

„Oile si caprele au mai multe drepturi sub regimul Emilutzian decât femeile. Pentru hingheri, sexul este cu animalele. Femeile sunt doar „pântece” folosite pentru a purta și crește plozi.”
Doamna respectivă se teme că acest lucru ar putea fi „doar un prim pas” și că femeile ar putea fi treptat expulzate total din viața publică de noul regim.

„Au interzis femeilor din cea mai veche profesie din lume și le-au înlocuit cu animale. Nu aș fi surprinsă dacă ar înlocui asistentele din cabinetele veterianare… cu maimuțe …pentru a le umili.” – a concluzionat reputata aparatoare a drepturilor femeilor si animalelor.

Acest articol este un pamflet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *