De Ziua Nationala a Romaniei, DRAPELUL comunist a fost arborat pe o instituţie publică!

tricolor_posta_68691300

Gafă de proporţii făcută de o instituţie publică din România de Ziua Naţională. Oficiul poştal din Bihor s-a pregătit pentru sărbătoarea de 1 decembrie încă din weekend, însă, în locul drapelului, a arborat vechiul tricolor cu stema comunistă.

La intrarea în Poştă, drapelul României a fost înlocuit cu steagul cu stema Republicii Socialiste România, reprezentând o cunună de spice înconjurând o sondă, brazii şi munţii Carpaţi sub o stea roşie în cinci colţuri.

„Când am văzut nu-mi venea să-mi cred ochilor. Probabil l-au pus la mişto, că noi nici munţi, nici sonde, nici păduri nu mai avem. Le-au luat toate străinii”, a spus un localnic, potrivit bihoreanul.ro.

Vechiul steag comunist a fost înlocuit cu un tricolor nou-nouţ luni după-amiază, după ce mai mulţi trecători l-au fotografiat cu telefoanele mobile fluturând vesel în ploaie.

VEZI SI: La mulți ani, Române! La mulți ani, România!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Steagul cu stema Romaniei simboliza bogatiile acestei minunate tari,acum,steagul reprezinta situatia actuala a Romaniei,goala de bogatii,industrie si agricultura!Mai bine era pe timpul comunismului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.