fbpx
SOCIETATE

Propagandă Transexuală și Black Lives Matter pe bomboanele Skittles

Atenție ce le cumpărați Copiilor!

183744.jpeg 637x358 1

Skittles intră și ea în rândul mărcilor care nu se mai mulțumesc să facă doar comerț ci servesc ca suport pentru propaganda Woke.Și încă adresată copiilor.

Culoarea roșie tradițională de pe tuburile Skittles a fost înlocuită cu alb și negru pe care este desfășurat steagul Transsexualilor.

În plus, apare lozinca: „Black Trans Lives Matter”. Sub ea scrie: „Joy is Resistance”.

Colac peste pupăză, alături apare și o farfurie zburătoare, în condițiile în care tema OZN este reîncălzită din nou în America.

Skittles, marcă deținută de compania Wrigley, la rândul ei deținută de compania Mars, a plasat pe cutie și un travestit, ca lucrurile să fie limpezi.

Ambalajul a fost conceput în parteneriat cu organizația Gay & Lesbian Alliance Against Defamation.

O altă marcă faimoasă, berea Bud Light a avut proasta idee de a face și ea propagandă Woke. Efectul: a pierdut 20 de milioane de dolari în câteva săptămâni, ca urmare a boicotului clienților indignați.

Un fenomen similar se înregistrează de mai mulți ani cu Disney, care pierde bani în continuu din cauza producțiilor sale progresiste.

Cu toate acestea, propaganda Woke pe produse se întețește. Semn că pierderile sunt planificate – cheltuieli asumate pe altarul progresismului.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.