PROPAGANDA TRANSEXUALA in ziarul „Adevarul”: “FOTO Cum arată unul dintre cei mai tineri transgenderi din Marea Britanie: „SPER SA II INSPIR PE ALTII””

Asa a inceput peste tot, intai prin propaganda in mass-media. Propaganda care acum a demarat si in Romania.

Iata ce putem citi in ziarul „Adevarul”:

O copilă în vârstă de 13 ani, născută băiat, a dat primele semne că se află „în corpul greşit“ încă de la trei ani, potrivit mamei tinerei.
Unul dintre cei mai tineri copii transgender din Marea Britanie şi-a început tranziţia la vârsta de 12 ani după ce şi-a dat seama că era în „corpul greşit“ încă de la vârsta de trei ani, după spusele mamei sale, scrie Daily Mail.
Terri Lammin (43 de ani), mama lui Ash, a mărturisit că era „dureros“ pentru ea atunci când o vedea pe fiica sa crescând în confuzie şi simţindu-se incomod în propriul corp.
„Deşi s-a născut băiat, din momentul în care a putut vorbi, Ash a insistat că este fată“, a povestit Terri.

În copilărie, Ash, acum în vârstă de 13 ani, se comporta ca multe fete de vârsta ei, era obsedată de roz şi de rochiile de prinţesă.
Mama copilei susţine că fiica ei este exemplul perfect de copil care s-a născut în corpul greşit. Ea a oferit şi exemple, printre care: când avea trei ani, copilul ei a insistat că vrea să facă baie într-un costum de sirenă.
Ash, care şi-a schimbat numele în Ashley când avea opt ani, a mărturisit că a fost dificil să crească ca un copil transgender, dar acum se simte cu adevărat bine în pielea ei: „Traseul a fost lung şi este în continuă desfăşurare, dar simt că merită cu adevărat orice sacrificiu. Uneori mă simt acceptată, alteori nu“.
„Nu toată lumea înţelege şi oamenii trebuie să aibă propriile lor opinii, iar eu pot să înţeleg asta. Unele persoane nu acceptă deloc ideea de transsexualitate. Sper să îi inspir pe alţii şi că dragostea şi acceptarea se află în orice“.

Comentatorii ziarului Adevarul nu sunt deloc incantati de aceasta propaganda, semn ca presa progresista trebuie sa inceapa a lucra la greu cu indoctrinarea. La randul lor, activistii au demarat si ei:

VIDEO: Un club din Bucuresti, acuzat de TRANSFOBIE după ce o TIGANCA TRANSEXUALA a fost “jignită” de bodyguarzi. Activiştii şi activistele GAY/LESBI anunţă protest

Schimbarea sexului in Romania este decontata de stat dar trendul in occident este déjà altul: nici nu mai trebuie sa te stresezi cu o astfel de operatie, fiind suficient sa te declari femeie chiar daca te-ai nascut cu puta. Iar unii parinti nici nu mai declara sexul copilului, lasandu-l pe el sa decida ce vrea sa fie cand va fi mare. – Sursa: saccsiv

Vezi: Din “RAIUL LUMII MODERNE”: Noua pictura in Biserica: Gradina Raiului cu Adami homosexuali si Eve lesbiene. NU ESTE O GLUMA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *