Propaganda #Anti-Colectiv

colectiv-satanisti-religie-profesori-crestinism-ortodox-biserica

Media din România promovează persoane care nu au judecată și care sunt mereu puse pe afirmații defăimătoare la adresa oricui. În cazul de față, mai puțin cunoscuta Ozana Barabancea, componentă integrată a unei emisiuni a trustului Intact, profesoară de canto și solistă de jazz, făcea în urmă cu câteva zile niște afirmații aberante și total nepotrivite pentru conjunctura în care au murit tinerii din Colectiv.

Ozana Barabancea afirma public despre tinerii morţi şi răniţi acolo că erau satanişti, se îmbătau, făceau sex în toaletă şi apoi vomitau în taxi. – potrivit publicației Ring.

Într-un post pe o rețeaua de socializare facebook, Ozana și-a cerut scuze public și a cerut clemență din partea oamenilor, însă profesori de religie, ale unor școli din capitală, nu au dat dovadă de caracter și nu și-au cerut scuze public. Ba mai mult, aceștia au declarat că este poziția oficială a bisericii.

Deși ar trebui să fim mai buni, să învățăm lecțiile pe care viața se încăpățânează cu îndârjire să ni le ofere, profesori de religie și chiar preoți țin să ne facă ei teoria muzicii rock și să ne învețe cum să stăm departe de asemenea influențe „satanice”.

În calitate de novice într-ale crezurilor de căpătâi ale religiei cred că este exces de zel și îndoctrinare pură, dusă până la extrem, să înveți mințile tinere că ascultarea unui anume gen muzical are legături cu necuratul. Exagerarea este cuvântul care este demn de bomba ce a explodat în presă, încă din data de 9 noiembrie, însă media a considerat că este o știre de mâna a treia.

Elevii din mai multe şcoli din Capitală au aflat la ora de Religie că victimele teribilului incendiu de la clubul Colectiv şi-au meritat soarta, deoarece frecventau cluburi şi ascultau muzică rock. Pentru a fi mai convingător, profesorul de Religie Ioan Iscu, de la Colegiul „AD Xenopol”, a distribuit elevilor inclusiv nişte texte care susţineau că muzica rock este satanică şi că scopul ei este acela de a-i îndepărta de religie pe bunii creştini. „Vom încerca lămurirea unor aspecte mai puţin cunoscute ale muzicii rock, din dorinţa de a preveni, în special pe tineri de efectele negative, deosebit de periculoase ale ascultării muzicii rock”, începe unul din texte, intitulat „Muzica rock în viaţa tinerilor”. (Știre din ziarul Adevărul)

Profesorii de religie zeloși care au dus o astfel de campanie, că altfel nici nu-i putem spune, au dus lucrurile mai departe decât limitarea la împrăștierea de fițuici printre elevi (elevi care au ales să participe la orele de religie), propovăduind, fără pricepere și fără conștiință sau milă creștinească, dezbărarea de distracții, de muzică rock și mai ales, promovarea concepției, total necreștine, cum cătinerii ce au pierit în clubul Colectiv au murit pentru că îl adorau pe diavol. Tinerii elevi au fost puși să facă și diverse exerciții de reflecție cum ar fi: ce ar fi făcut Fecioara Maria dacă ar fi primit o invitaţie în club Colectiv?

Mă gândesc la mame ce și-au iubit copiii, nu le-au strivit creativitatea și libertatea și le-au permis să aleagă în viață ce-și doresc. Mă gândesc la acele femei care au suferit pierderea unicului copil sau a unuia dintre copii, căruia i-a dat viață și pentru care a făcut sacrificii. Oare cum s-au simțit acestea când copiii lor au fost numiți sataniști? Sunt oameni care empatizează cu cei implicați în cele întâmplate și care sunt puși în condiția de a explica propriului copil de ce colegii, prietenii sau acei tineri care au fost în acea noapte în clubul Colectiv sunt numiți sataniști și dacă este adevărat.

Preceptele religioase sunt încălcate grav de cei care au tupeul nesimțit de a se numi cadre didactice (despre care se presupune că trebuie să formeze și să lumineze tinerele generații și nu să le ofere false informații și valori religioase), oameni care au credință nestrămutată în Dumnezeusau preoți (care ar trebui să fie părinți și îndrumători spirituali).

Unde e mila creștină și bunătatea și înțelegerea? Oare ne vindem atât de ieftin unor instituții conduse de lași, lacomi și hoți (iar aici nu mă refer doar la tagma bisericească, tagmă ce îi sprijină pe profesorii de religie, dornici să fie bine-văzuți de biserică și conducătorii lor, dar și să-și cumpere un loc în rai prin supușenie față de conducătorii bisericii, aici mă refer și la restul tagmelor de hoți ordinari care au secătuit țara și au înrobit poporul, care e din ce în ce mai sărac). În aceste condițiipoporul pierde și valorile creștine: iubirea de aproape, ajutarea celor în nevoie și a celor sărmani, mila creștinească, fie ea și sub forma compasiunii, etc.

Am pierdut multe din vedere și ne lăsăm pe zi ce trece să fim îndoctrinați și manipulați, când adevărul trebuie căutat. Nu crede fără să cercetezi! Nu fă ce spune sau ce face popa, ci fă ceea ce este corect și moral! Dacă fiecare ne-am aminti să fim mai buni, am schimba cu adevărat ceva. (sursa: nedrepatate.net)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

 1. Si nu e asa?

  Dna Barabancea are dreptate dar s-a dovedit slaba cerandu-si scuze : Nu AVEA DE CE ! Trebuia sa raman tare pe pozitii. Cinste acelor profesori de religie crestin ortodoxa care lupta pentru ADEVAR! iar ADEVARL DOARE !!!
  Nu-i nevoie sa-i credeti pe cuvant – Cauta si vei gasi , bate si ti se va deschide ! Cercetati si voi pe net daca stiti un dram de "english" si veti gasi dovada satanismului din muzica rock, incepeti cu formatia suedeza satanista declarata watain care a concertat la colectiv si vizualizati modul de manifestare al acelor indraciti in clubul colectiv. Informatii despre black (satanic de fapt dar impresarii s-au temut ca vor fi arestati daca promoveaza in mod explicit satanismul) metal si death metal inclusiv despre watain puteti gasi cu lux de amanunte pe en.wikipedia. PS : satanistii promoveaza sacrificiile umane, victimele , de preferat copii, fiind in prealabil torturate! Mila crestina pentru oameni nu pentru draci caci cine se inchina la drac devine si el tot drac, iar cuvantul "colectiv" ar trebui sa fie unul de dureroasa amintire pentru ca in anii 50 toata floarea Roamniei de la elite intelectuale si pana la ultimul taran au fost masacrati de bestiile bolsevice satanice in procesul de colectivizare fortata, proces condus de jidovka pauker! Asa ca….TRAGETI SI SINGURI CONCLUZIILE!

 2. Inainte de toate cred ca fiecare dintre noi are drepturi si obligatii.Cred ca: Intr-o societate considerata democratic,avem dreptul sa facem ce dorim atata timp cat respectam legea.Nu are importanta ce sunt…nu are importanta ce culoare am…nu are importanta culoarea mea politica…cu atat mai putin daca sunt sau nu sunt satanist…Nu are importanta.Atata timp cat respect legea…vreau sa fiu respectat si nu umilit…de toti si toata omenirea…mai ales ca trebuie sa mi se acorde primul ajutor in caz de xx problema. Satanismul nu este in afara legii.Mai mult de atat…
  S-a creat o mare confuzie si este nedrept sa provoci pe cineva sau sa afirmi ca x persoana este satanica…cand de fapt nu-i asa. Sunt genuri de muzica de toate felurile in toata lumea.Cei care se urca pe scena si interpreteaza muzica asa zis satanica, acestia nu practica si satanismul. Satanismul este un cult si pentru a intelege cu adevarat satanismul trebuie studiat mai intai si apoi se poate vedea diferenta.
  Solistii de muzica rock si in special acel tip de rock asa zis satanic,acestia nu practica si satanismul.In timpul lor dintre concerte sunt oameni,sunt oameni ca noi toti.
  Acest lucru trebuie inteles de noi toti…trebuie sa cunoastem bine despre ce vorbim la modul general si mai ales afirmatiile pe care le facem.
  Un exemplu:In SUA in urma cu cativa ani au fost facute cateva filmari…acestea se mai numesc si cadre.Cu inspiratie din 1940 din timpul cekui de-al doi-lea razboi mondial.Un celebru actor a fost imbracat intr-o uniforma de SS.Fara sa-si de-a seama in pauza de filmare acesta a plecat sa-si cumpere tigari imbracat in uniforma de SS. Primul politist care la vazut la si arestat.Mult timp acest actor era acuzat pe nedrept de catre fani.

 3. Oare de ce adevărul deranjează atât de mult? Nu e corect politic? Toți știu adevărul dar toți se dau cu minciuna! ERA o sărbătoare satanică, iar Rockul ESTE o muzică satanică! Vi se par acele urlete, scheunături și grohaelI o muzică cerească, îngerească? Mie nu!Îmi cer totuși iertare pentru îndrăzneala de a spune Adevărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.