fbpx
SOCIETATE

PROMOVAREA PROSTIEI ÎN RÂNDUL TINERILOR. Andreea Bostănică: “„Notele de la BAC nu m-au încurcat să-mi iau trei apartamente”

img 32
Doi semi-retardați ce promovează prostia și depravarea in mediul online.

Supranumită „Regina TikTok-ului”, datorită celor 5,3 milioane de oameni care o urmăresc, Andreea Bostănică a vorbit despre notele pe care le-a obținut în urma susținerii Bacalaureatului, asta după ce în spațiul public s-a vehiculat că nu a trecut examenul maturității.

Andreea Bostănică, una dintre cele mai cunoscute vedete din noua generație, a susținut anul acesta examenul de Bacalaureat. După ce au apărut mai multe zvonuri în mediul online, în urma cărora se înțelegea că notele obținute de ea ar fi fost sub 5, tânăra a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare în care le-a dat peste nas haterilor.

În cadrul unui videoclip publicat pe contul său de TikTok, Andreea Bostănică a vorbit cât de poate de sincer despre notele sale de la BAC. La limba și literatura română a luat șapte, dar spune că acest lucru nu a împiedicat-o să își cumpere trei apartamente în Chișinău, un penthouse, dar și o locuință într-un cartier de lux din București.

Mai multe persoane, printre care și fanii Iulianei Beregoi, au reacționat în urma clipului publicat de Andreea Bostănică, susținând că vedeta nu reprezintă o influență bună pentru milioanele de adolescenți care urmează să dea Bacalaureatul.

„Pe mine chiar nu mă afectează că am luat 7 la română. Gândindu-mă că dacă nu l-aș fi dat, viața mea nu s-ar fi schimbat absolut deloc. Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri.

Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. M-am mutat în București și la fel. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București.

Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat!”, a spus, printre altele, Andreea Bostănică, în cadrul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare.

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.