PROIECT DE LEGE SCANDALOS! CASELE ROMÂNILOR AFLAȚI ÎN STRĂINĂTATE VOR GĂZDUI REFUGIAȚI!

Potrivit acestei prevederi, românii care lucrează peste hotare ar putea fi despăgubiți de stat.

Comunitățile de românii plecați la muncă peste hotare primesc de câteva săptămâni lovitură după lovitură. Dacă de la 1 septembrie așa cum am precizat și în alte materiale precedente prin intermediul Blastingnews, românii nu mai pot construi imobile fără angajarea diriginților de șantier, iar de la 1 octombrie ANAF va urmări proveniența banilor ce ajung în România, un alt proiect de lege aflat în dezbatere a stârnit o adevărată isterie în rândurile românilor din străinătate.
Potrivit NewsAr.ro, parlamentarii româniau în dezbatere un proiect de lege potrivit căruia toate locuințele românilor plecați la muncă peste granițe ar putea fi alocate cotelor de imigranți care vor fi distribuiți unitar în marile orașe ale tării.
Astfel, casele locuite sau nelocuite ar putea deservi tuturor refugiaților din Siria sau din celelalte zone aflate în conflict.
Citiți și:  ANAF scoate TUNURILE grele. Incep VERIFICARI masive

Aleșii neamului vor dezbate acest proiect de lege, care se înscrie în ideologia Uniunii Europene, urmând ca proprietarii care vor accepta aceste prevederi să fie despăgubiți unitar prin intermediul chiriilor modice sau a scutirii de la plata impozitelor.

Deși pare nerealizabilă, această măsură are bătaie lungă, contribuabilii români putând fi principalii beneficiarii ai măsurii fiindcă prin scutirea de impozite s-ar evita şi impozitarea sumelor de bani transferațe în țară.

Potrivit jurnalistilor de la Newsar, această măsura s-ar impune după ce mebrii statelor din Europa Centrală au reconsiderat poziția lor faţă de refugiați iar autoritățile române au ascuns numărul real al refugiaților care vor fi găzduiți de țara noastră.

Citiți și:  Eurostat: Românii, cei mai săraci din Uniunea Europeană STUDIU

Deși sursele parlamentare au declarat că proiectul este în faza de discuție și de intenție, este foarte posibil ca acest proiect să fie adoptat, la presiunea Uniunii Europene.

Una peste alta, executivul român a luat o serie de măsuri anti-România în contextul în care societatea românească este deficitară la foarte multe capitole.

Paradoxal, nimeni nu suflă nicio vorbă despre capacitatea de asimilare profesională a acestor refugiați, în contextul în care piața locurilor de muncă este foarte vulnerabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

13 comentarii

 1. Numai cu o asemenea lege parlamentarii romani ar putea avea soarta lui Ceausescu…clar va fi Revolutie!

  • revolutie? serios? si care vor fi aceia care vor face revolutie? Eu nu vad altceva decat un popor de lasi care accepta sa li se ia painea de la gura, niste oameni carora nu le pasa ce tara le vor lasa propriilor copii. Deci cine va face revolutie???? aceia care au plecat in strainatae? sau cei ramasi in tara si care oricum nu fac nimic.

 2. da de ce nu se cazeaza si la Palatul Parlamentului ca parlamentari stau mai mult acasa sau in strainatate decat la parlament?unde este dreptul la proprietatea privata?

 3. Ideea este bună. Mai mult, propun ca legea să prevadă acelaşi lucru şi în cazul celor care au mai mult de o locuință, celelalte să poată fi ocupate de imigranți. Se aude, dl. Johannis?

  • Daca ai 2 neuroni.. pune-l pe al 2-lea sa verifice daca ce a vomitat primul nu este o mare idiotenie… stiu ca ai vrut sa fi sarcastica dar poti fi foarte usor neinteleasa!

 4. "doamna" mimi soarta lui ceausscu o meritati si tu si aia care iam ales noi prostimea…. aia dorma acolo si le caca mintea legi?… sai ia in m….. m…. acasa la ei sa sii tina pe nevestele lor daca as asa de darnici mai ales ca noi romania suntem fraiera ue-ului… cu shenghenu lor cu tot… sa sii tina merchel; la ea in germania daca tot io invitat in germnia cu bratele deschise… la noi in tara nu ar trebui sa se primeasca decat crestini… nu sunt o persoana bisericoasa… asta ca sa punctez o chestie…. m,a rog.. luatii la voi in pat…. dati-le si p…..

 5. am revenit cu inca o remarca … in romania suntem multi fara casa… sa ne dea noua case mai intaio si apoi sa le puna la dispozitie unor barbari case…. statu suntem noi …. ar trebui sa fim noi avantajati in tara noastra nu minoritatile…si imigrantii… "doamna" mimi te rog sa meri in tara la ei sa fii imigranta sa vedem cu ce te servesc ei… cred ca , cu zeama de cutit la gat… no?!?!?!? asa ca fii serioasa te rog…

 6. Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi la adresa mea de email:nsc60mihaela@gmail.com

 7. santeti dea dreptul interlopii romaniei.de ce nu le alocati palatul parlamentului ca si asa e plin de hoti

 8. SECELEAN VASILE

  Parlamentarii să scoată o lege: Toți parlamentarii care au mai mult de o locuință să o doneze statului pt. Că bani care le-au făcut au fost furați de la noi de la toți Români, cei ce au hotele să le umple cu refugiați, să ne lase pe noi care muncim în străinătate că nu furam ca ei bani,îi muncim zi și noapte să putem ștrangem să avem la bătrânețe ceva.

 9. Manoloiu Elena

  Parlamentarii ii pot gazdui in vilele lor, pentru care nu si-au rupt circa, nu in casele noastre construite cu mari sacrificii. Mor cu dii parlamentari de git.Nu axista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.