PROIECT DE LEGE SCANDALOS! CASELE ROMÂNILOR AFLAȚI ÎN STRĂINĂTATE VOR GĂZDUI REFUGIAȚI!

Potrivit acestei prevederi, românii care lucrează peste hotare ar putea fi despăgubiți de stat.

Comunitățile de românii plecați la muncă peste hotare primesc de câteva săptămâni lovitură după lovitură. Dacă de la 1 septembrie așa cum am precizat și în alte materiale precedente prin intermediul Blastingnews, românii nu mai pot construi imobile fără angajarea diriginților de șantier, iar de la 1 octombrie ANAF va urmări proveniența banilor ce ajung în România, un alt proiect de lege aflat în dezbatere a stârnit o adevărată isterie în rândurile românilor din străinătate.
Potrivit NewsAr.ro, parlamentarii româniau în dezbatere un proiect de lege potrivit căruia toate locuințele românilor plecați la muncă peste granițe ar putea fi alocate cotelor de imigranți care vor fi distribuiți unitar în marile orașe ale tării.
Astfel, casele locuite sau nelocuite ar putea deservi tuturor refugiaților din Siria sau din celelalte zone aflate în conflict.
Citiți și:  ANAF pregătește măcelul! Toți trebuie să plătească

Aleșii neamului vor dezbate acest proiect de lege, care se înscrie în ideologia Uniunii Europene, urmând ca proprietarii care vor accepta aceste prevederi să fie despăgubiți unitar prin intermediul chiriilor modice sau a scutirii de la plata impozitelor.

Deși pare nerealizabilă, această măsură are bătaie lungă, contribuabilii români putând fi principalii beneficiarii ai măsurii fiindcă prin scutirea de impozite s-ar evita şi impozitarea sumelor de bani transferațe în țară.

Potrivit jurnalistilor de la Newsar, această măsura s-ar impune după ce mebrii statelor din Europa Centrală au reconsiderat poziția lor faţă de refugiați iar autoritățile române au ascuns numărul real al refugiaților care vor fi găzduiți de țara noastră.

Citiți și:  ANAF a inceput macelul. Popriri masive pe conturi!

Deși sursele parlamentare au declarat că proiectul este în faza de discuție și de intenție, este foarte posibil ca acest proiect să fie adoptat, la presiunea Uniunii Europene.

Una peste alta, executivul român a luat o serie de măsuri anti-România în contextul în care societatea românească este deficitară la foarte multe capitole.

Paradoxal, nimeni nu suflă nicio vorbă despre capacitatea de asimilare profesională a acestor refugiați, în contextul în care piața locurilor de muncă este foarte vulnerabilă.

355 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU