Proiect de lege împotriva corupților, depus la Parlament: “Prevede închisoare pe viață, confiscarea averii și muncă în folosul comunității”

bogdan-diaconu

Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, a depus în Parlament un proiect de lege care prevede închisoare pe viață pentru cei care fură de la bugetul statului.

“Astăzi am depus la Parlament proiectul de lege care prevede închisoare pe viață pentru corupți. În plus, pedeapsa va include confiscarea totală și extinsă a averii și muncă în folosul comunității, în locuri publice, ca să-și acopere cheltuielile traiului în închisoare, să servească drept exemplu și să învețe ce înseamnă munca.

În urma consultării cu voi am adus două modificări importante: pragul de la care faptele sunt considerate de mare corupție este de 100.000 de euro, iar faptele de mare corupție nu se prescriu niciodată, la fel ca și crimele, pentru că sunt crime împotriva poporului român”, a anunțat Diaconu pe Facebook.

VEZI SI: Sondaj: Sunteți de acord ca denumirea pentru romi să revină la cea de țigani, așa cum e în toată Europa, pentru a nu se mai face confuzie cu românii?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

7 comentarii

  1. Zamolxe's Weapon

    Si daca iti fabrica chiar tie un dosar? Ei sunt toti hoti, iar tu singur. intri pe viata de nevinovat.
    Si mai e o chestie. Cine crezi ca o sa voteze Pro, daca toti sunt hoti? Chiar sunt curios cati vor vota Pentru.

  2. si cine aproba????????

  3. Si cu averile confiscate ce sa se faca? Aici este intrebarea esentiala…

  4. Astia nu s-au hotarat inca daca sunt fascisti sau comunisti. Gauleiter sau secretar de partid? Galagie si nimic mai mult. Capeteniile din ambele regimuri si-au umflat buzunarele furand statul si si-au lichidat fizic oponentii. Ce-i drept, Diaconu are mutra siu de unul, si de celalalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *