PROGNOZA METEO-ULTIMA ORA. Ce se va întâmpla în următoarele ore

Vremea. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 28 iunie. Dacă în ultimele zile temperaturile au atins valori destul de ridicate, iată că vineri vremea se anunță mohorâtă și ploioasă în cea mai mare parte a țării.

Cerul va fi predominant noros în cea mai mare parte a țării, cu mari șanse de precipitații, având pe alocuri caracter torențial. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 11 și 27 grade Celsius.

În Capitală, ziua de vineri ne aduce vreme ploioasă, cu temperaturi cuprinse între 16 și 26 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 21 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 62%.

La munte vremea va fi ploioasă, în cea cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 19 km/h, iar temperaturile se vor situa între 11 și 23 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 64%.

Pe litoral, vremea va fi buna. Cerul va fi noros, iar vântul va sufla cu o viteză de 31 km/h. Valorile vor fi cuprinse între 17 și 27 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 53%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.