Prognoză meteo TERIFIANTA. Temperatura atinge valori TERIFIANTE

Ger de crapă pietrele, asta îi așteaptă pe români în următoarea perioadă. Vor fi -15 grade Celsius, transmit meteorologii.

Meteorologii anunță ninsori abundente și temperaturi de -15 grade în România. Mesajul este clar: a venit cu adevărat iarna.

„Până mâine seară (luni, 6 ianuarie 2020) este în vigoare o informare meteorologică ce vizează cea mai mare parte a țării. Sunt viteze maxime la rafală până la 55 de km/h, la munte la altitudini de peste 1.800 m vorbim de rafale care pot depăși 100 de km/ h viscolind zăpada. Deja sunt în vigoare două avertizări cod galben.

Prima avertizare valabilă pentru zona Carpaților Occidentali și Meridionali acolo unde deja ninge moderat cantitativ. Se va depune strat nou de zăpadă. Iar a doua avertizare vizează zona Moldovei unde vorbim de intensificări ale vântului”, a spus Elena Mateescu, directorul Agenției Naționale de Meteorologie, la Antena 3.

Luni, în estul Transilvaniei, vor fi temperaturi de -10 grade, iar în restul țării între -6 și 0 grade. De marți dimineață, temperaturile vor coborî sub -15 grade în estul Transilvaniei, iar în restul țării între -10 și -3 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.