“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
VREMEA

Prognoza meteo. A fost anunțat un minim istoric: -90 de grade! Breaking News

b65

Prognoza meteo. Temperaturile vor ajunge la un minim istoric pentru o perioadă scurtă de timp, din cauza unui vortex polar.

Prognoza meteo arată că un val de frig se va abate asupra Europei, temperaturile ajungând la un minim istoric, pentru o perioadă scurtă.

Acest lucru va fi cauzat de vortexul polar care, deși a cunoscut schimbări în această perioadă, a rezistat tuturor factorilor care l-au afectat, notează instituțiile abilitate. Potrivit severe-weather.eu, vortexul polar a rezistat valurilor de presiune și temperatură.
„Vortextul a fost slăbit de încălzirea stratosferei, însă a supraviețuit și se va răzbuna”, susțin specialiștii Severe Weather.

Specialiștii avertizează că temperatura în mijlocul vortexului polar va ajunge până la minus 90 de grade, fiind aproape cea mai scăzută atinsă vreodată.

Potrivit specialiștilor Severe Weather, efectele modificărilor de temperatură din interiorul vortexului polar se vor resimți în aproximativ 10 zile.

Datorită dinamicii acestor curenți polari, vremea va fi blândă în Europa de la mijlocul până la sfârșitul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că în unele țări din Europa nu va fi zăpadă de Crăciun.

Meteorologii avertizează că sunt posibile perioade de vreme rece severă, dar ele nu vor fi de lungă durată.

Vezi: VINE IARNA! Experții în climă avertizează: „Urmează temperaturi care nu s-au mai pomenit în Europa de peste 120.000 de ani „

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.