Profețiile lui Nostradamus. România, cucerită de Rusia!

Despre profețiile celebrului Nostradamus – medic și astrolog francez – s-a vorbit adesea, în ultimii ani. Nu sunt puțini cei care au aruncat un ochi asupra predicțiilor acestuia, pentru a vedea în ce măsură s-au și adeverit.

Se consideră că Nostradamus a prevăzut o serie de evenimente de-a lungul istoriei, cum ar fi Revoluția Franceză, atacurile teroriste din SUA, de la 11 septembrie 2001, dar și recenta pandemie.

„Conflicte armate între multe țări”
Apare și numele României în predicțiile astrologului pentru perioada următoare? Pare-se că da.

Celebrul astrolog „a susținut că apar conflicte armate între multe țări în anul 2021 care vor dura chiar până în anul 2041, iar România va fi cucerită de Rusia”.

Mai mult, Nostradamus ar fi scris că un val imens de dezastre naturale ar fi posibil să lovească lumea în 2023, adică în anul ce vine. Iar Anglia va fi inundată, la fel cum și coasta de sud a Americii ar urma să sufere de pe urma inundațiilor, potrivit aceleiași surse.

Nostradamus, profeții de speriat!
Încă de acum doi ani au revenit în atenție catrene ale celebrului Nostradamus, la acea vreme fiind vorba de profeții pentru 2021. Din interpretările catrenelor acestuia s-au desprins câteva idei semnificative. Una dintre ele că angajatorii vor ajunge să aleagă roboții în locul oamenilor, dat fiind faptul că tehnologia a ajuns la așa un grad mare de progres, încât inteligența artificială va egala, dacă nu chiar o va surclasa pe cea umană, potrivit impact.ro. Din rândul consecințelor negative ale tehnologizării se desprind șomajul și tulburările sociale.

Mai mult, s-a vorbit atunci despre temeri privind o posibilă izbucnire a celui de-al Treilea Război Mondial, de vreme ce se vorbește despre riscul ca două țări – la un moment dat aliate – să intre într-un conflict militar deschis, în care să folosească flota navală una împotriva celeilalte. Și despre faptul că acest conflict dintre cele două state ar putea duce la un război de proporții mai mari, în ideea că ar putea fi implicate cele mai puternice state din lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.