Profețiile lui Nostradamus pentru 2019. Incendiul de la Notre Dame redeschide seria controverselor

În jurul anului 1555, medicul și astrologul Nostradamus, a avut o serie de viziuni. Mulți cred că aceste profeții ar dezvălui războaie, confruntări politice, boli și lideri care ar marca soarta lumii. În lucrarea sa pomeneşte şi despre catedrala Notre-Dame din Paris.

Previziunile pentru 2019:

  1. Explozia celui de-al Treilea Război Mondial, în scrierile sale, Nostradamus ar fi prevăzut anul acesta izbucnirea unui conflict mondial major. „Estul va slăbi Occidentul”. Teoriile conspirației cred că acest pasaj se poate referi la un război între Statele Unite și Rusia sau Coreea de Nord.

  2. Un asteroid va ucide omenirea. Dacă cel de-al Treilea Război Mondial nu va pune capăt întregii omeniri, un asteroid o va face. O interpretare a profețiilor lui Nostradamus spune „un moment de mare violență va coincide cu apariția unei comete pe cer.“

VEZI SI: Semnul de la Notre-Dame: Prăbușirea ireversibilă a Europei

  1. Schimbările climatice vor avea un impact drastic. Planeta Pământ va continua să fie afectată de topirea ghețarilor, creșterea temperaturilor și apariția uraganelor.

4.Oamenii vor comunica cu animalele. Potrivit unor savanți, Nostradamus ar fi prezis că legăturile dintre oameni și animale ar fi mai aproape decât credem. Într-una dintre presupusele sale viziuni, profetul ar fi văzut că oamenii ar întreține conversații cu animale. „Porcii vor deveni frați ai oamenilor”, a scris el.

VEZI SI: Cine a pus Incendiu la Catedrala Notre Dame?

Nostradamus a prezis incendiul de la Notre-Dame din Paris? Ce spun oamenii? Este posibil ca acesta să fie un semn profetic sau un apel de trezire?

Potrivit Express, adepţii lui Nostradamus indică un pasaj special în Centuria VIII, catrenele 59-60, unde se crede că în catren vorbeşte despre „templul sfânt” care va fi prădat, Franţa ajungând o ţară ruinată”

VEZI SI: Catedrala Notre-Dame a ars în Lunea Mare, cea a Minunii Smochinului Blestemat

Prezicerea lui Nostradamus în cauză este: „Capul lui Berbec, Jupiter și Saturn, Dumnezeul veșnic, ce schimbări se pot aștepta? După un secol lung, răul se va întoarce. Franța și Italia, câte emoții vor trăi?”

VEZI SI: Corespondență din Franța. Francezii plâng, iar tiganii din România îi fură la drumul mare. La Paris, ca-n Ferentari!

În ceea ce privește partea cu Italia, aceasta ar putea însemna conflictul cu scandalurile pedofiliei, condamnările anumitor cardinali și alți clerici şi, ca o pedeapsă, ar fi legătura cu arderea unui clădire considerată un loc sfânt al Patrimoniului Mondial.

Cu toate acestea, mulţi cercetători spun că în profeţia lui Nostradamus menționată mai sus nu se referă la cel care a avut loc aseară la Paris.

VEZI SI: Semnificațiile ascunse ale semnului divin de lângă flăcările de la Notre Dame

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Vom avea un an teribil? Patru profeții tulburătoare ale lui Nostradamus pentru anul 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.