Profețiile lui Nostradamus despre anul 2019, pe punctul să se îndeplinească. Cum va fi afectată România

Profețiile lui Nostradamus despre anul 2019 par a fi tot mai aproape de a se îndeplini. Potrivit profetului francez, în a doua parte a anului, ne așteaptă o catastrofă mondială, care va afecta întreaga Omenire, inclusiv România.

Fiecare profeție este curpinsă în cartea scrisă de profetul francez, unul dintre cei mai cunoscuți dintre întreaga lume. Scrierea se numește „Profeții” și a fost analizată și cercetată în repetate rânduri, mai ales că previziunile vizează o perioadă îndelungată de timp.

Pentru 2019, potrivit canalului de Youtube The Future Revealed, citat de Adevărul, Nostradamus ar fi prezis mai multe schimbări printre care creşterea nivelului apelor, despre care și oamenii de ştiinţă au tras deja numeroase semnale de alarmă referitor la încălzirea globală, dar și un război între China și SUA, care va afecta întreaga Planetă.

Tot Nostradamus ar fi vorbit în catrenele sale despre cipuri implantate în corpul fiecărei ființe umane, idee care ar fost pusă deja în aplicare, la nivel de experiement, de o firmă americană.

Specialiștii afirmă că au existat rapoarte care atestă că din cauza încălzirii globale și a schimbărilor climatice, calote glaciare de la Polul Nord și Sud se topesc în fiecare zi, iar acest lucru se adaugă la creșterea de apă, notează secretele.com. De aici, observațiile oamenilor de știință cum că unele orașe ale lumii se scufundă încet. Un imens val de apă, spun cercetătorii s-ar putea declanșa și de la un cutremur masiv și astfel s-ar putea îneca orașe, națiuni și țări.

Încă din timpul celui De-al Doilea Război Mondial, lumea a privit uimită cerul, așteptând venirea extratereștrilor. Există teorii că aceștia ar putea veni în pace sau cu un obiectiv clar stabilit și anume acela de a distruge civilizația umană.

În urmă cu aproape 74.000 de ani, muntele Toba a explodat și a împrăștiat 2500 kilometri cubi de cenușă , suficientă pentru a face planeta să experimenteze era glaciară nu mai puțin de 1000 de ani. În ciuda a ceea ce se cunoaște că 40.000 de vulcani sunt morți, există unul în Parcul Yellowstone a cărui posibilă erupție este considerată un pericol imens.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.