Profețiile CUMPLITE ale părintelui Arsenie Boca. Ce a spus despre cutremurul din București

Profetul Arsenie Boca este unul dintre cei mai importanți vizonari pe care România i-a avut, și chiar după moartea sa mulți se roagă și crede în minunile pe care acesta le face. Ce a spus profetul despre cutremurul din București!

Arsenie Boca este unul dintre cei mai importanți profeți din România, iar dacă în timpul vieții a reușit să facă numeroase minuni, iată că nici după dispariția sa Părintele nu este uitau! Ce spune acesta despre cutremurul din București!

Ce a spus Arsenie Boca despre cutremurul din București!

Arsenie Boca este unul dintre cei mai importanți vizionari din România, iar profețiile sale s-au îndeplinit de-a lungul timpului așa cum au fost rostite de el.

Părintele spunea în urmă cu mai mulți ani despre cutremurul din București din secoul XX, iar el zicea atunci că o să mai vină unul care va reuși să pună întreg orașul la pământ.

Ei bine, părintele rostea în urmă cu mai mult timp că România și București va dispărea de pe hartă, deoarece un cutremur de mare magnitudine îl va lovi și se va lăsa cu zeci de mii de morți și doar puțini vor fi cei care vor scăpa.

Părintele spunea că toate aceste lucruri se vor întâmpla deoarece locuitorii au foarte multe păcate pe care vor trebui să le plătească.

Spynews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.