Profeții ALARMANTE despre România: Arsenie Boca, Sfântul Mitropolit Varlaam, Gupta Swami și Părintele Ilarion Argatu

Profeţiile despre viitor au fascinat dintotdeauna. Vă prezentăm câteva profeţii despre România făcute de cei mai mari profeţi ai omenirii, printre care Arsenie Boca, Sfântul Mitropolit Varlaam, Gupta Swami și Părintele Ilarion Argatu.

Profeție alarmantă despre România
Părintele Arsenie Boca a vorbit despre București în profețiile sale, anunțând schimbări importante.

”Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului”. ,,Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi… Atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”, este profeția lui Arsenie Boca.

În profeția Mitrpolitului Varlaam, se vorbește despre Moldova ca un al doilea Canaan biblic, care ”se va prăbuși cu mult zgomot, din cauza păcatelor fără număr, săvârșite de oameni”.

,Mitropolitul Varlaam vorbeşte, sub inspiraţia Sfântului Duh, despre Moldova ca un al doilea Canaan biblic, care, deşi iubit de Dumnezeu, se va prăbuşi cu mult zgomot, din cauza păcatelor fără număr, săvârşite de oameni. Deşi cam general formulate, nu puţine afirmaţii ale Sfântului Varlaam par să se fii împlinit deja, cea mai uimitoare din toate fiind previziunea comunismului şi pierderea Basarabiei. Biserica va încăpea pe mâna unor mitropoliţi şi arhierei nevrednici. Taina creştină a nunţii se va lepăda. Oamenii se vor înrăi şi vor strica obiceiurile pământului, înmulţindu-se între ei ca dobitoacele, fără nici o ruşinare. Oamenii vor defăima tradiţiile creştineşti ale părinţilor, dedându-se la tot felul de obiceiuri străine… Mare urgie va fi atunci. Pământurile şi bunurile Ţării vor fi luate cu japca de străini. Oamenii se vor vinde între ei. Vlăstare domneşti se vor deda la obiceiuri şi apucături ieftine şi destrăbalate. La vremea cea din urmă, pădurile vor fi tăiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde moşiile fără de ruşine, uitând că strămoşii lor le-au păstrat cu sabia şi sângele lor. Domnii pământului vor pune biruri şi legi cum n-au mai fost de la întemeierea Moldovei. Vor pune biruri pe apă şi pe aerul lăsat de Dumnezeu. Oamenii se vor face de ruşine pe unde se vor duce, făcând strămoşii să se răsucească în morminte şi să lăcrimeze sub glie”.

Profeția lui Gupta Swami anunță cel de-al Treilea Război Mondial, iar România va participa la acest război.

,,În viitor va începe un înfiorător război mondial – cel de-al treilea şi ultimul – ce va fi declanşat şi întreţinut de forţele oculte satanice ce conduc la ora actuală omenirea. România va participa la acest război încă înainte de extinderea şi transformarea lui într-un război de anvergură mondială, din cauza politicii năroade a conducătorilor ei. Datorită declanşării celui de-Al Treilea Război Mondial, tinerii din această ţară (românii) vor muri în număr mare, pe capete, în unele ţări străine în locul unor străini, războindu-se pentru o cauza ce este complet străină de interesele românilor. Preşedintele României va fi ucis până la urmă într-un atentat ce va fi pus la cale de opozanţii lui dintr-unul dintre partidele de guvernământ. La scurt timp după moartea sa, fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea României va declanşa tulburări sociale fără precedent ce se vor propaga asemenea unui bulgăre de zăpadă ce se rostogoleşte vertiginos, declanşând o imensă avalanşă pe panta nenorocirilor româneşti”.

Cutremur violent
O altă profeție înfiorătoare despre România este făcută de Părintele Ilarion Argatu, care spune că țara noastră va fi lovită de un cutremur extrem de violent.

,Ţara noastră o să fie lovită de un cutremur extrem de puternic, mult mai violent ca cel din anul 1977. A văzut oraşe româneşti rase de pe suprafaţa pământului, zeci de mii de oameni care alergau în bezna nopţii şi urlau de durere şi chinuri, biserici transformate în mormane de fier şi cărămidă, oameni de vază din ţara noastră vor pieri în acest cutremur violent. Nu ne-a spus nimic de o dată exactă, oră, zi, ne-a spus că o să se petreacă undeva ziua. După această catastrofă românii îşi vor schimba radical modul de gândire, unii dintre ei vor deveni cei mai îndrăciţi oameni de pe suprafaţa pământului, alţii vor porni pe calea bunului Dumnezeu şi vor încerca să-i salveze şi pe ceilalţi. Ni s-a spus că acest cutremur este doar începutul, omenirea o să treacă prin clipe cumplite…nemaivăzute vreodată pe pământ”, anunță profeția Părintelui.

Sursa: playtech.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!