Profeție la mormântul lui ARSENIE BOCA! MOARTEA a lovit când nimeni nu se aștepta! ROMÂMIA, ÎN STARE DE ȘOC

Părintele Arsenie Boca, unul dintre cei mai respectaţi şi iubiţi români, a prezis moartea soţilor Ceauşescu, chiar cu puţin timp înainte ca aceasta să se întâmple, potrivit lui Zoe Dăian, nepoata părintelui.

„Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: „Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii, când am să mor?”.

Şi Arsenie i-a spus: „Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi”. Ceauşeştii nu au crezut şi i-au spus maiorului care-l adusese pe preot să-l ia din fața lor şi să nu-l mai vadă niciodată”, a povestit Zoe Dăian.

De asemenea, se spune că părintele Arsenie Boca ar fi prevestit și Revoluția din anul 1989.

„Înainte de a se sfârşi zilele, la părintele a fost o verişoară şi el i-a spus: ‘Vezi că eu mor şi nu va trece mult timp şi în România va fi vărsare de sânge’”, stă scris în cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”, potrivit Agerpres.
Părintele Arsenie Boca a murit pe data de 28 noiembrie 1989. Au trecut doar trei săptămâni şi a început Revoluţia din 1989. În toată ţara sute de tineri şi-au pierdut viaţa.

Vezi: Ce s-a găsit în sicriul lui Nicolae Ceaușescu la deshumare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.