Profeţie HALUCINANTA. Becali, despre vaccinarea în masă cu ser anti-Covid 19: ‘O să ne bage cipuri cu 666 în mână sau frunte și ne vor controla cu 9G’

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o serie declarații controversate cu privire la vaccinul împotriva coronavirusului, care tocmai a ajuns în România, potrivit GSP.ro.

Omul de afaceri a spus că nu se va vaccina și a apelat și el la teoria conspirației, vorbind despre cipuri introduse sub piele și despre controlul populației prin tehnologie.

Gigi Becali: „Nu mă vaccinez, îmi e frică”

„Nu mai scăpăm de pandemia asta! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor. Eu iau cinci picături dintr-un medicament și timp de un an de zile nu am probleme. E mai bun ca vaccinul. Dar nu mă vaccinez! Îmi e frică.

Ați văzut că în Anglia e deja altă tulpină… O să vină și o să spună «Băi, nu am nimerit bine. Mai facem un vaccin». Și o mai fie unul, și încă unul… Și peste patru sau cinci azi o sa spun

«Pentru că nu putem să ținem evidență și să știm bine cine a făcut vaccin, trebuie să punem cip în mâna dreaptă sau în frunte! E pericol mare și trebuie să știm ce vaccinuri ai făcut»”, a mai declarat finanţatorul.

Mai bine zic „Taie-mi capul”…

„Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac.

Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele.

Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri. ”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Sursa: GSP.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *