PROFETIE BIBLICA despre FOCUL de la Notre-Dame din Paris


Focul de la Notre-Dame din Paris este regăsit în avertismentele biblice. Este un moment profetic important pentru Franța și reflectă pasaje terifiante despre distrugere, a spus un predicator creștin, citat de Express.

Pastorul Steve Cioccolant din Melbourne, Australia, a avertizat printr-un mesaj profetic că incendiul de la Notre-Dame este “un punct al moarţii creștinismului în lume”.

Profetul aminteşte de Noul Testament unde Iisus a prezis distrugerea Templului. Marcu 13 spune: “Când Iisus a ieșit din Templu, unul dintre discipolii săi i-a spus:” Uite, stăpâne, ce pietre frumoase! Ce clădire magnifică!”. Isus i-a răspus: “Da, uită-te cu atenție la aceste clădiri mari: nu va mai rămâne o piatră una peste alta, totul va fi ruinat”.

“Spune-ne, atunci când acest lucru se întâmplă și ce semn vom recunoaște că toate aceste evenimente vor fi aproape? Iisus le-a zis: “Aveți grijă ca nimeni să nu vă înșele. Mulți vor veni sub numele meu spunând: “Eu sunt Mesia!” Și vor înșela pe mulți oameni “. “Când auziți despre războaie și amenințări de război, nu vă deranjați, pentru că trebuie să se întâmple, dar nu va fi sfârșitul încă”.

Din punct de vedere istoric, pasajele vorbesc despre orașul sfânt al Ierusalimului și prăbușirea celui de-al doilea templu. Dar predicatorul a avertizat că prăbușirea simbolică a Maicii Domnului ar putea fi un simbol profetic al asasinării credinței în Franța și Europa, notează express.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *