Profeție ADEVERITA. Cine se pregateste pentru PREZIDENTIALELE din Romania

În ultimele luni se vorbește tot mai mult despre candidatura lui Mircea Geoană la viitoarele alegeri prezidenațiale. Potrivit ultimelor informații, un grup de apropiați ai lui Geoană va lansa în zilele următoare platforma „Proiectul România 2030”, menită să-l susțină electoral. Jurnalistul Ion Cristoiu a spus în nenumărate rânduri că Geoană visează la prezidențiale, însă nu ar avea nicio șansă.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se pregătește se pare că candideze la alegerile prezidențiale care sunt programate în 2024. Scrutinul ar putea avea loc însă cu un an mai devreme dacă Klaus Iohannis va fi numit secretar general al NATO și va accepta funcția înainte de terminarea mandatului de președinte.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost menţionat de DPA printre posibilii candidaţi la funcţia de secretar general al NATO, care va rămâne vacantă după încheierea mandatului lui Jens Stoltenberg, în 2023. Klaus Iohannis nu a respins ideea. „Dacă mi s-ar face o astfel de propunere, aș evalua situația foarte serios și aș face o declarație publică”. a declarat, marți, Klaus Iohannis în timpul unei conferințe de presă.

Citiți și:  Analiza lui Cristoiu despre conferința de presă de la Cotroceni: „Este expresia unei spaime uriașe a lui Klaus Iohannis”

Platformă pentru Mircea Geoană
Un grup de apropiați ai lui Mircea Geoană va lansa în zilele următoare platforma „Proiectul România 2030”. Potrivit informațiilor Digi24.ro, va fi o platformă fără orientare politică și care va reuni personalități din România și din străinătate, care vor organiza dezbateri în urma cărora să se contureze un proiect electoral pentru Mircea Geoană.

Fostul lider al PSD nu poate declara deocamdată public că urmează să candideze la prezidențiale, din cauza funcției pe care o deține la NATO până în 2023.

În ultimul timp se vorbește însă tot mai mult despre o candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale. Acestea are relații bune cu liderii tuturor partidelor politice din România, dar și o imagine foarte bună pe plan internațional. Ar fi un bun candidat pentru PSD, mai ales după ce Marcel Ciolacu a declarat, la interviurile Digi24.ro, că nu dorește să candideze la prezidențiale.

Citiți și:  Putin, avertizare pentru România! Geoană a rămas mască: Vă transformă în colonie economică

Candidat comun?
Mircea Geoană ocupa, în luna martie, primul loc în încrederea românilor, alături de Nicolae Ciucă și Alexandru Rafila, cu o cotă de 34%, conform unui sondaj comandat de PSD.

Jurnalistul Ion Cristoiu a spus în mai multe rânduri că Mircea Geoană se pregătește pentru prezidențiale, însă nu ar avea nicio șansă. „Are o întreagă mașinărie în presă. A făcut turul televiziunilor. E o iluzie”, a explicat Cristoiu.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.