Profeția teribilă a lui Traian Băsescu! Avertisment extrem de dur


Profeție teribilă a fostului președinte, Traian Băsescu. Europarlamentarul lansează un avertisment extrem de dur pentru toți românii. Pandemia de coronavirus va face prăpăd în țara noastră și nu numai. Vom avea nevoie de ani de zile pentru a ne redresa.

Avertisment extrem de dur al fostului președinte, Traian Băsescu. Europarlamentarul susține că nimic nu va mai fi la fel după răspândirea totală a coronavirusului.

Coronavirusul distruge România
Coronavirusul va face prăpăd în România, dar și în întreaga lume. „Drama globală care a început în China şi a cuprins tot globul, înainte de a fi o dramă a prezentului este mai degrabă o posibilă tragedie a viitorului care ne aşteaptă.

Cred eu că, aşa cum oamenii evoluează şi viruşii ucigaşi ai viitorului evoluează şi sunt deja în proces de elaborare în natură. O natură pe care noi oamenii am transformat-o fără voia ei, iar la rându-i natura a încetat să mai fie un prieten al pământenilor”, a scris Traian Băsescu pe o rețea de socializare.

Mai mult, Băsescu avertizează. Această pandemie nu va trece cu uşurinţă. „Probabil 2 – 3 ani până când va exista un vaccin pentru fiecare cetăţean al globului, măsurile de distanţare socială, măştile, mănuşile, pentru copii şi oameni maturi vor rămâne principalul mod de a ne apăra.

Asimptomaticii vor fi identificaţi la un moment dat ca fiind riscul major la sănătatea celor din jur”, a afirmat fostul preşedinte.

Și asta nu e tot. „Vom ajunge să ne ferim de colegii de la birou, de vecini, de fraţi, de prieteni. O „moştenire” îngrozitoare pe care ne-o va lăsa SARS-COV-2 şi care, nu va putea fi lichidată decât prin testarea masivă a populaţiei pentru a putea fi depistaţi şi trataţi asimptomaticii”, a menţionat Băsescu.

Băsescu a subliniat că România a optat pentru un număr restrâns de testări la populaţie, iar de la asimtomaticii nedescoperiţi va porni al doilea val de îmbolnăviri.

„Acceptăm ideea sau nu, viitorul nostru trebuie construit nu numai pe inteligenţa artificială, pe viteza năucitoare a tehnologiei 5G, pe tehnologii industriale nepoluante, pe energia verde, pe trenul care ajunge oriunde în Europa la fel de repede ca avionul.

Va trebui să adăugăm ambiţiilor noastre traumele acestei pandemii dar mai ales, traumele viitoarelor pandemii, pe care trebuie să încercăm să le anticipăm, să le diminiuăm efectele, pentru că vrem sau nu, ele vor bântui Planeta Pământ.

Din timp în timp, fără să ne întrebe, câte un virus nou, fără leac imediat, evadat din regnul animal sau de aiurea şi pe care, nu vom şti cum să-l neutralizăm, va brăzda planeta luându-şi orbeşte „tainul” în vieţi omeneşti. Cât de multe? Nimeni nu ştie…Dar sigur, va urma un alt virus pandemic. Când? Iarăşi nu ştiu, dar va veni”, a mai spus Traian Băsescu.

Sursa: capital.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.