Profeția teribilă a lui Ion Cristoiu. Vom avea nevoie de ajutorul lui Putin

Invitat în cadrul podcastului EVZ-Play, Ion Cristoiu a vorbit, printre altele, și despre războiul din Ucraina, subliniind că sancțiunile impuse acum Rusiei și-au pierdut rostul. De asemenea, maestrul a mai precizat și faptul că la un moment dat se va ivi o situație în care va fi nevoie să se apeleze la ajutorul liderului de la Kremlin.

Ion Cristoiu a vorbit despre mai multe subiecte care au legătură cu războiul din Ucraina, în cadrul podcastului EVZ-Play, moderat de Robert Turcescu, de pe canalul de YouTube EVZ-Capital. Acesta a precizat că sancțiunile impuse în prezent Rusie sunt

De asemenea, Ion Cristoiu a mai spus că, la un moment dat, va apărea situația în care va fi nevoie ca lumea să apeleze la președintele Vladimir Putin pentru a putea ține în frâu o anumită țară.

”Prin forța sa diplomatică poate să țină în frâu. Nu întâmplător, am mai spus, Israelul e așa de prudent pentru că Rusia țină în frâu Hezbollahul. Vei avea un moment în care va trebui să suni pe Putin (…) domne.. ține în frâu Iranul”, spune acesta în cadrul ediției de miercuri, 1 iunie, a podcastului EVZ-Play.

Citiți și:  Profeţie sumbră: „NATO va intra în război. Începe Al Treilea Război Mondial!”

Occidentul este în război cu Rusia de mai mult timp
Întrebat de către Robert Turcescu dacă Occidentul avea nevoie de acest război mai mult decât președintele Vladimir Putin, Ion Cristoiu a precizat că Occidentul se află într-un conflict cu Rusia de mai mult timp. Acesta a adus în prim plan cazul opozantului Aleksei Navalnîi.

”Dacă ne uităm de la începutul pandemiei, noi vom constata că Occidentul este într-un război cu Rusia de vreo doi-trei ani. Acele sancțiuni, cazul Navalnîi (…) sancționarea Rusiei și a Chinei este mult mai de mult. Nu este vorba de un simplu război în care o țară puternică, posesoare de arme nucleare, vrea să cucerească sudul (Ucrainei n.red)”, a mai precizat Ion Cristoiu.

Ghinionul omenirii este că nu se poate face un alt război mondial
Așa cum a mai precizat și în cadrul altui podcast de pe EVZ-Capital, maestrul Ion Cristoiu a precizat că ghinionul omenirii este că nu se poate face un alt război mondial. Acesta a mai precizat că, la fel cum a fost și în cazul primelor două războaie mondiale, problemele care se acumulează la nivelul continentului pot fi rezolvate doar printr-un astfel de conflict armat major.

Citiți și:  Germania trimite o undă de șoc în toată Europa! Anunț de ULTIMA ORA

”Problema este că în acest război este detonatorul unor mari schimbări, este unul din punctele în care marele schimbări prin care trece omenirea acum încearcă să se rezolve prin asta. Am mai spus (…) ghinionul omenirii este că nu se poate face război mondial.

După atâția ani, așa cum a fost și Primul și al Doilea Război Mondial, la un moment dat se acumulează la nivelul continentului, la nivelul planetei o serie de probleme care de regulă se rezolvă prin război mondial”, spune Ion Cristoiu.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.