PROFETIA LUI RARES BOGDAN: ce scor va obține Klaus Iohannis în turul II al prezidențialelor

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că liberalii trebuie să obțină o decisivă în fața PSD-ului și își dorește un scor care să depășească 65%, poate chiar peste 70%.

”Cu toții la vot și o să le dăm o mamă de bătaie de n-au văzut comuniștii ăștia în viața lor! (…) Nu vă cer decât să vă gândiți în fiecare clipă, în fiecare oră, în fiecare zi până duminică cum o să le spuneți copiilor voștri că ați repurtat o victorie decisivă, mai importantă decât cea din 1996, mai importantă decât cea din 2004, mai importantă decât cea din 2014.

Vom obține o victorie decisivă! Nu vă gândiți că PSD este înfrânt! Ce am putut vedea în ultimele zile prin atacurile suburbane, manipularea ordinară, mesajele extremiste, parcă îl vedeam pe Corneliu Vadim Tudor în broșa doamnei Dăncilă, prin vocea Liei Olguța Vasilescu (…) PSD este în ultima formă a căderii pentru că sunt disperați! Ei știu și n-am să vă dezvălui de ce, dar ei știu că nu vor pierde puterea doar pentru următorii 4 ani ci pentru următorii 9 ani. Avem nevoie de o victorie care să nu le dea speranța că pot reveni! Avem nevoie de un scor care să depășească 65% și eu nu mă supăr dacă cifra începe cu 7”, a spus Rareș Bogdan.

Vezi: Rareș Bogdan dă detalii EXPLOZIVE despre dezbaterea lui Iohannis: Dăncilă s-ar face de râs

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.