Profetia lui Arsenie Boca despre România: „Vine timpul și e foarte aproape…”

În urmă cu 30 de ani, părintele Arsenie Boca a trecut în nefiinţă, lăsând românilor numeroase pilde şi rugăciuni extrem de puternice!

În scrierile despre România, cel supranumit „Părintele Ardealului”, vorbea despre credință și despre minunile pe care forța divină le poate face pentru credincioși.

„Vine timpul, și e foarte aproape, când toți preoții vor repara bisericile, iar alții vor construi altele noi, dar nelucrând ei la sufletul omului, vor rămâne bisericile goale, cucuvelele vor cânta într-însele. Roadele slăbirii în dreapta credință a teologilor în facultăți și seminarii vor fi preoții, care vor fi și mai slabi ca învățătorii lor; mai ales în Transilvania, ortodoxia aproape că va dispărea, ultima redută va fi Sibiul, dar va cădea și acesta. Dumnezeu nu forțează mântuirea nimănui. Cine are minte să ia aminte”, stă scrie în lucrarea “Mărturii din Țară Făgărașului despre părintele Arsenie Boca”.

Ediție îngrijită de Ioan Cismileanu, Editura Agaton, Făgăraș, 2004.

Sursa: A1

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.