Profetia INCREDIBILA a unui om de știință facuta acum 70 de ani: Un anumit „Elon”…

Omul de știință german a prezis că un anumit „Elon” va conduce omenirea pe Marte. Profeția incredibilă este relatată în cartea publicată în anul 1953.

Proiectul Marte, scris de Wernher Von Braun, a profețit parcă ascensiunea miliardarului Elon Musk și ambiția sa deja cunoscută de a încerca să populeze planeta Marte. Savantul german a scris în 1953 că liderul planetei Marte va fi anumit om cu numele „Elon”.

Lucrarea științifică a fost descrisă drept „cea mai influentă carte despre planificarea misiunilor umane pe Marte”. Toby Li a atras atenția asupra prezicerii bizare din decembrie 2020 în timp ce răspundea la unul dintre tweet-urile lui Elon Musk despre destinul său.

Elon Musk: Născut pe Pământ, mor pe Marte
Publicând o imagine a cărții științifice scrisă Wernher Von Braun, acesta a scris: „Vorbind despre destin, știați că în cartea lui Von Braun din 1953 „Proiectul Marte”, face referire la o persoană pe nume Elon, care ar duce oamenii pe Marte?”

SpaceX si Tesla a anunțat încă din octombrie anul trecut că speră să trimită o misiune spațială cu echipaj uman pe Marte în 2024. Iar Elon Musk a mai spus că ar vrea să fie îngropat pe Marte: „Vom muri cu toții cândva. Deci, eu vreau să fiu îngropat pe Marte. Simt ca și cum Marte pare grozav. Născut pe Pământ, mor pe Marte”, a declarat excentricul miliardar într-o conferință.

Ieri, SpaceX a aterizat cu succes prototipul Starship SN15 pentru prima dată – un pas uriaș pentru viitorul zborului spațial. Într-un test de zbor, racheta prototip a urcat spre cer înainte de a reveni și a ateriza pe Pământ fără probleme. Ultimele patru prototipuri au fost distruse la aterizare, făcând din acest ultim rezultat un succes imens pentru Elon Musk.

Ca reacție la prezicerea bizară, Elon Musk a scris pe Twitter „suntem siguri că acest lucru este real?”
Întărind dovezile predicției, un alt utilizator de pe Twitter, a postat pagina tradusă în engleză în care se menționează numele Elon.

Pathole a răspuns: „Da, este real. Aceasta este transcrierea în limba engleză a aceleiași cărți. Dar „Elon” menționat de Von Braun în carte nu este numele persoanei, ci mai degrabă numele unei funcții, ceva de genul unui președinte meritocratic ales”.

Cartea spune: „Guvernul marțian a fost condus de zece bărbați, al căror lider a fost ales prin sufragiu universal timp de cinci ani și intitulat „Elon”. Într-o ciudată întorsătură a sorții, Elon Musk s-a numit cândva „împăratul lui Marte”.

Într-un document de cercetare al NASA din 2001, intitulat Eyes on the Red Planet: Human Mars Mission Planning, 1952-1970, autorul Annie Platoff a scris: „Cea mai influentă figură din istoria planificării misiunii umane pe Marte este Wernher Magnus Maximilian von Braun”.

Ea a spus despre carte: „În timp ce lucra pentru armată la Fort Bliss, Texas, von Braun a început să lucreze la ceea ce va deveni cea mai influentă carte despre planificarea misiunilor umane pe Marte”.

Luna trecută, SpaceX a câștigat un contract NASA de 2,9 miliarde de dolari pentru a trimite oameni pe Lună. Dar rivalii SpaceX, Blue Origin și Dynetics, au criticat decizia NASA și au acuzat agenția spațială de modul cum au decis cu privire la SpaceX.

Contractul a fost suspendat până când US Government Office Accountability Office (GAO) va soluționa „toate litigiile legate de această achiziție”, a spus un purtător de cuvânt al NASA, scrie Express.

Sursa: evz.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație