Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MILITAR

Profeția de la West Point: VA FI RĂZBOI! Vicepreședintele SUA a indicat și agresorii: Rusia, China, Coreea de Nord. VIDEO

Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Mike Pence, le-a spus absolvenților academiei militare de la West Point că vor participa, curând, la războaie adevărate.

În discursul rostit la ceremonia de absolvire, vicepreședintele SUA le-a vorbit studenților despre ceea ce-i așteaptă, spunându-le că Lumea este un „loc periculos” și să se aștepte să fie nevoiți să ia parte la lupte în timpul carierei lor.

„Unii dintre voi vor merge să lupte contra teroriștilor islamici radicali din Afganistan și Irak”, a mai spus Mike Pence la West Point.

El i-a felicitat pe absolvenții celei mai cunoscute academii militare din Statele Unite din partea președintelui Donald Trump și le-a spus că acesta, în calitatea sa de comandant suprem, este cel mai bun prieten al celorceservesc în forțele armate.

La ceremonia de absolvire de la West Point, desfășurată pe stadionul colegiului, au fost prezenți peste 980 de absolvenți, care au făcuți ofițeri. Mike Pence a mai subliniat că președintele Trump a propus un buget de 750 de miliarde de dolari pentru apărare, în 2020, gest prin care a arătat, încă o dată, că își asumă rolul de lider al lumii libere.

„Este o certitudine că vă veți afla pe câmpurile de bătălie, luptând pentru America, într-un anumit moment al vieții voastre”, le-a mai spus Mike Pence absolvenților de la West Point, adăugând: „Veți conduce soldații în bătălii. Se va întâmpla asta”.

„Unii dintre voi vor lupta contra teroriștilor islamici radiali din Irak și Afganistan. Alții, veți lupta în Peninsula Coreea și în Indo-Pacific, unde Coreea de Nord amenință în continuare pacea și unde o Chină tot mai militarizată ne contestă prezența în regiune. Unii dintre voi veți lupta în Europa, unde o Rusie agresivă caută să retraseze granițele prin forță. Iar unora dintre voi li se va cere să lupte chiar în emisfera vestică”, a avertizat Mike Pence, vicepreședinte al Statelor Unite.

El a mai vorbit și despre planul SUA de a trimite suplimentar 1.500 de soldați în Orientul Apropiat, mai scrie Time.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.