PROFEȚIA CUTREMURĂTOARE A LUI NOSTRADAMUS! VA ÎNCEPE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL ÎN 2020: ”MARELE OM VA FI LOVIT ÎN PLINĂ ZI DE UN FULGER”

Profeția cutremurătoare a lui Nostradamus! Va începe al Treilea Război Mondial în 2020.

Dacă ar fi să credem ce spune prezicătorul, 2020 va fi un an destul de dificil: tensiuni politice, război, schimbarea climei globale. Mediumul britanic Craig Hamilton-Parker de la Psychics.co.uk a vorbit despre propriile sale profeţii pentru 2020, care se intersectează în mod bizar cu cele ale lui Nostradamus, potrivit gandul.info.

Nostradamus a prezis că în 2020 va începe al Treilea Război Mondial. „Marele om va fi lovit în plină zi de un fulger”, a scris Nostradamus. Hamilton-Parker a prezis un conflict violent în Orientul Mijlociu, care va avea loc între 2020 şi 2021. Conflictul va include „revolte în Iran” şi un război nimicitor între Arabia Saudită şi Iran.

„Putin şi Trump vor semna un acord de pace”, a mai spus Hamilton-Parker, în contextul posibilului conflict.

În 2020, Donald Trump ar putea fi demis. În 2018, Hamilton-Parker a prezis că Trump va fi victime unei tentative de asasinat, dar acest lucru nu s-a adeverit. Pe de altă parte, Trump are alte probleme, legate de o posibilă punere sub acuzare şi demitere de la Casa Albă.

Hamilton-Parker insinuează însă că Trump va fi trădat chiar de un apropiat de al său, nimeni altul decât avocatul preşedintelui, controversatul Rudy Giuliani. De asemenea, un scandal l-ar putea „discredita” pe Joe Biden, principalul rival al lui Trump la Casa Albă.

„Donald Trump va fi reales şi va câştiga în state-surpriză, precum Florida”, a prezis mediumul.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu