“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Un miliardar american AVERTIZEAZA: „Se va întâmpla în curând în SUA, şi în toată lumea”

world trade scaled 1

Avertismentul a fost lansat de către co-fondatorul Twitter, Jack Dorsey. Acesta este de părere inflația va escalada grav în SUA și se va extinde treptat și în restul lumii.

Hiperinflația va schimba totul
Potrivit celor scrise de Jack Dorsey pe Twitter, hiperinflația va afecta totul în mod negativ. Acest lucru se întâmplă deja, spune el, conform cnbc.com

Amintim că mesajul lui Dorsey a fost transmis în contextul în care inflația prețurilor de consum din Statele Unite se află aproape de cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani, existând îngrijorări că problema ar putea fi mai gravă decât au anticipat autoritățile.

Se va întâmpla în curând în SUA, şi în toată lumea
„Hiperinflația va schimba totul. Se întâmplă. Se va întâmpla în curând în SUA, şi în toată lumea”, a scris Jack Dorsey pe Twitter.

Simultan, preşedintele Rezervei Federale, Jerome Powell, a spus vineri că presiunile inflaţioniste „vor dura probabil mai mult decât ne aşteptam anterior” și ar putea continua „mult în anul viitor”.

Totodată, liderul băncii centrale a spus că se aşteaptă ca Fed să înceapă în curând să retragă măsurile extraordinare pe care le-a oferit pentru a ajuta economia, despre care criticii spun că au alimentat inflaţia.

Jack Dorsey este un puternic susținător al criptomonedelor
De asemenea, cofondatorul platformei de social media cu peste 200 de milioane de utilizatori activi zilnic este și un puternic susținător al criptomonedelor. În acest context, a explicat faptul că Square, platforma de procesare a cardurilor de debit şi credit pe care Dorsey a co-fondat-o, urmăreşte să se implice în minarea Bitcoin.

Investitorul miliardar Paul Tudor Jones şi alţii au anticipat la rândul lor o perioadă de accelerare a inflaţiei. Miliardarul a declarat pentru sursa meționată că deţine nişte Bitcoin, fiind de părere că moneda este o protecţie bună împotriva inflaţiei.

„În mod clar există un loc pentru cripto. În mod clar, câştigă cursa împotriva aurului în acest moment”, a declarat Paul Tudor Jones miercuri, 20 octombrie, pentru CNBC.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.