Profeția cumplită a lui Fauci: Vor muri multi oameni

Pandemia de coronavirus aduce după ce tot felul de vești proaste. Un expert în boli infecțioase din Statele Unite ale Americii vine cu cel mai negru scenariu de până acum.

Doctorul Anthony Fauci a avertizat cu privire la imunizarea naturală a populației. Potrivit lui, orice încercare de a obține imunitate colectivă la coronavirus ar duce la pierderi masive.

Citat de către CNN, expertul principal în boli infecțioase din Statele Unite ale Americii a declarat că foarte mulți oameni ar muri dacă SUA ar permite imunizarea naturală a populației.

„Dacă toată lumea l-ar contracta, chiar și cu procentul relativ mare de oameni fără simptome… o mulțime de oameni vor muri”, a spus Fauci.

Mulți oameni fac parte din categoriile de risc
Anthony Fauci a precizat că foarte mulți americani fac parte din categoriile de risc. Concret, doctorul se referă la persoanele obeze, la cei cu hipertensiuni arterială și la cei du diabet.

„Te uiți la Statele Unite ale Americii cu epidemia noastră de obezitate așa cum a fost. Cu numărul de persoane cu hipertensiune arterială. Cu numărul de persoane cu diabet. Dacă toată lumea s-ar infecta, numărul morților ar fi enorm și total inacceptabil,” a subliniat epidemiologul.

În ce context se poate considera imunitatea colectivă
Pentru ca populația unei țări să fie considerată că s-a imunizat colectiv trebuie ca aproximativ 70% din populație până la 90% să devină imună la boală prin mai multe metode. Fie s-au îmbolnăvit, fie s-au recuperat sau au fost vaccinați.

Studiile nu arată, momentan, dacă supraviețuitorii coronavirus au imunitate, deși există cercetători care au susținut ideea imunizării colective prin expunerea la coronavirus.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *