Profesorul Luc Montagnier, Premiul Nobel pentru medicină: „Imunitatea turmei nu se va realiza niciodată cu mai mulți oameni vaccinați”

De la începutul pandemiei, profesorul Luc Montagnier, Premiul Nobel pentru medicină, a făcut mai multe declarații care au fost pe prima pagină. Una dintre ele este despre originea „fabricată” a virusului și inserțiile acestuia identificate prin modele matematice care permit identificarea perturbărilor așteptate ale armoniei.

Această revelație a fost confirmată într-un studiu revizuit de colegi scris cu matematicianul Jean-Claude Perez, precum și de mulți experți internaționali, până când a devenit una dintre cele mai probabile ipoteze și nu mai este o teorie a conspirației, așa cum au reprezentat-o ​​multe medii.

Astăzi, profesorul Montagnier lansează un apel în lumina analizelor sale și a numeroaselor conversații cu experți din întreaga lume.

„Acesta este un apel către liderii care promovează în țara lor și la nivel internațional o vaccinare în masă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului Covid-19”, a spus Montagnier.

Pe baza datelor încă experimentale, acestea au permis și promovat campanii de inoculare în masă cu noi tipuri de vaccinuri.

Aceste vaccinuri transportă o parte din ARN-ul virusului care codifică proteina de vârf, spike, permițându-i să se lege de celulele țintă. Producătorii acestor vaccinuri au crezut şi au facut să se creadă cu naivitate că organismele injectate vor genera un răspuns puternic de anticorpi prin neutralizarea acestei proteine ​​de suprafață și astfel vor preveni transmiterea virusului.

Cu toate acestea, faptele contrazic această speranță: vaccinurile de la Pfizer, Moderna și AstraZeneca nu împiedică transmiterea de la om la om a virusului, iar persoanele vaccinate transmit virusul la fel ca cele nevaccinate.

Prin urmare, speranța unei „imunități a turmei” prin creșterea numărului de vaccinați este total inutilă.

Potrivit lui Montagnier, explicația acestui eșec este simplă: capacitatea mutațională ridicată a virusului legată de transmisibilitatea sa ridicată permite selectarea variantelor rezistente la vaccin.

Este o cursă în care virusul va avea întotdeauna un avantaj. Trebuie să o abandonăm și să respingem vaccinarea obligatorie, în special personalul medical care este deja bine informat despre efectele secundare ale vaccinurilor actuale.

Montagnier a declarat că oferă autorităților următoarele „soluții de economisire”:

-Vaccinarea cu un vaccin care generează o imunitate celulară puternică de tip T, cum ar fi BCG (țările care practică acest vaccin au o incidență scăzută a Covid19),
-Tratamentul precoce al infecției cu ivermectină și antibiotice bacteriene deoarece există un cofactor bacterian care amplifică efectele virusului ”.

De aceea, după cum raportează FranceSoir, profesorul Montagnier și-a cântărit fiecare cuvânt în lansarea acestui apel, care este binevenit în comunitatea îngrijitorilor, dintre care unii sunt devastați de decizia Consiliului Constituțional de a face vaccinarea obligatorie.

Un medic a reacționat spunând „mulțumită profesorului Montagnier, sperăm că mulți oameni de știință ca el se vor alătura acestui apel, astfel încât guvernul să poată deschide în cele din urmă dezbaterea”.

Astăzi, numeroase demonstrații împotriva permisului de sănătate și vaccinarea obligatorie a personalului medical vor avea loc în peste 180 de orașe din Franța. – invictuswebmedia.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *