PROFESORII ISI BAT JOC DE ELEVI. Ce decizie ABERANTA a fost luata in urma cu putin timp

Copiii trebuie însoțiți de părinți! Și cerere depusă cu 2 zile înainte!

Directorii de școli din Buzău au izbutit să transforme curțile instituțiilor în cazemate în care nu va pătrunde picior de copil în weekend sau vacanțe.

Reporterul buzoienii.ro a parcurs azi „regulamentul de acces” (s-au folosit ghilimelele pentru că în realitate e un regulament de interzicere), iar senzația a fost mai acută decât la parcurgerea, în tinerețe, a literaturii distopice.

Etichetarea drept aberantă a regulamentului e un eufemism și vă veți convinge imediat de asta:

A) Accesul în curtea școlii/terenul de sport se face pe baza unei declarații pe propria răspundere, depusă la secretariatul unității de către părinte/tutore/reprezentant legal al elevului, cu cel puțin 48 de ore înainte de intenția desfășurării activității sportive/recreative.

B) Pe perioada practicării activităților sportive, copiii vor fi însoțiți obligatoriu de către un aparținător (părinte, bunic), pentru supravegherea minorilor.

Citiți și:  Oana Moraru: “Şcoala este modul fiecărei țări de a avea grijă de sine şi de rănile ei”

C) Este interzis jocul de fotbal amenajarea terenului nefiind destinată practicării acestui joc;

Gică Hagi ar fi fost acum probabil agricultor, șef de restaurant sau meșter la uzină dacă regulamentul s-ar fi aplicat pe vremea lui.

Vă dați seama, Gică ar fi trebuit să-l cheme de pe câmp pe tatăl lui, fermier în comuna Săcele (jud. Constanța), ca să stea agățat de gardul școlii în timp ce fiul său bătea mingea în curtea școlii cu copiii din sat.

Iar nea Iancu Hagi trebuia, în prealabil, să fi scris o declarație pe proprie răspundere pe care s-o fi depus la secretariatul școlii cu două zile înainte!

Citiți și:  Fractură de penis în Botoșani după o partidă de amor la amiază

Cum ar trebuit să fie regulamentul ?

Vă spune reporterul buzoienii.ro care atunci când era copil bătea mingea în curtea școlii nr. 5 fără niciun regulament și era tare bine așa.

Acum, pe gardul școlii ar trebui să fie pus un banner mare pe care să scrie așa: „Toți copiii sunt bine-veniți pe terenul școlii. Mingea se găsește la portar!”

Din păcate, mă tem că nici așa nu s-ar mai strânge, ad-hoc, de două echipe, mic cu mare (din cauza jocurilor pe telefon). Auzi la ei, cerere cu două zile înainte și prezența obligatorie a părinților…

sursa: buzoienii.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *