Profesor de la Harvard, teorie-SOC: “Faceți povara nevaccinării atât de mare încât oamenii să se conformeze”

 

Profesorul de sănătate publică al Universității Harvard, Joseph Allen, a spus că este timpul să nu se mai joace frumos cu oamenii care au ales să nu primească un vaccin experimental împotriva coronavirusului.

Mandatele stricte de vaccinare sunt „singura cale de urmat”, a scris profesorul Joseph Allen. Este „Singura cale de urmat”, spune profesorul. „Este timpul să recunoaștem ceea ce puțini din domeniul sănătății publice sunt dispuși să o facă: Campania pentru a convinge toți americanii să accepte voluntar vaccinările împotriva coronavirusului și-a atins limita”, a scris Allen într-un eseu recent pentru Washington Post .
„Singura modalitate de a ieși din moravul Covid-19 este să mandatăm vaccinurile”, a argumentat Allen. El a recunoscut că susținătorii vaccinurilor nu au reușit să-și susțină argumentul, criticând așa-numiții „experți în sănătate publică” pentru că merg rar la televiziuni precum Fox News sau Newsmax.

„E timpul să ieșiți pe Fox News, Wall Street Journal, Facebook și, da, chiar pe Newsmax”, a spus Allen.
Allen a cerut, de asemenea, Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) să se grăbească și să aprobe vaccinul, care a fost deja repezit mai repede decât alte vaccinări. Vaccinurile împotriva coronavirusului disponibile în prezent pe piață au doar autorizație de utilizare de urgență (EUA), deși regimul cu două injecţii(deocamdată) al lui Pfizer este de așteptat să obțină aprobarea deplină până în toamnă.

„Nu există niciun motiv” pentru ca vaccinurile să nu aibă aprobarea deplină din partea FDA, a argumentat Allen. El a continuat: „Acestea sunt cele mai studiate și examinate vaccinuri din istoria lumii”, în ciuda lansării lor grăbite și a faptului că există de mai puțin de un an. Și ceea ce știm cu certitudine este că aceste vaccinuri au un record de siguranță impecabil, la fel ca orice alt vaccin complet autorizat”.

Cea mai recentă analiză a bazei de date federale privind sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) arată că au fost raportate aproape 500.000 de reacții sau decese cauzate de vaccin.
Profesorul Allen a criticat sindicatele în special pentru că se opun vaccinurilor obligatorii
„Acest lucru se va confrunta inevitabil cu opoziția și, da, asta include sindicatete. Este absolut îngrozitor să vedem ratele de vaccinare în jurul valorii de 40 până la 50 la sută pentru lucrătorii sindicalizați, cum ar fi poliția din New York, pompierii și ofițerii de corecție, precum și 60 la sută pentru lucrătorii Departamentului Educației din oraș”.

„Nu vreți să le numiți„ mandate ”? Este în regulă ”, a continuat el. „Apoi, faceți ceea ce au făcut MGM Resorts și Liga Națională de Fotbal și, în loc să mandateze, faceți povara nevaccinării atât de mare încât oamenii să se conformeze”.

Allen a respins preocupările legate de libertățile civile
„De ce atât de mulți oameni care acționează astfel reprezintă un fel de afront pentru libertățile noastre? Este o rutină să obțineți vaccinuri pentru tot felul de lucruri ”, a spus el.

În timp ce majoritatea adulților americani au primit vaccinul în copilărie, pentru boli precum poliomielita, iar unii ar putea primi un vaccin antigripal o dată pe an, programul de vaccinare recomandat de Centrul SUA pentru Controlul Bolilor (CDC) a crescut dramatic în ultimii ani.

La vârsta de un an, un sugar din programul de vaccin CDC va primi 22 de vaccinuri (unele pentru aceeași boală, în vaccinurile care sunt administrate într-un regim). Până la vârsta de 18 ani, acest număr este de 69 de fotografii – vaccinuri, adesea într-o serie, împotriva a 16 boli.

Profesorul Allen are cel puțin un aliat în New York
Primarul Bill de Blasio a solicitat pentru restaurante și teatre, ca toți angajații și clienții să își arate dosarul medical, dovedind că au făcut un vaccin împotriva coronavirusului.
Pentru un progresist de sine stătător, regula lui de Blasio este discriminatorie în special împotriva locuitorilor afroamericani din New York. Doar 35 la sută dintre aceștia au primit cel puțin o doză de vaccin, standardul necesar pentru intrarea în locurile publice de afaceri, mai spune sursa menţionată.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *