Profesoară prinsă că a făcut amor cu elevul sau de câteva sute de ori! Detaliul ce i-a șocat pe polițiști

Aceasta este incredibilul caz al unei profesoare pe nume Susan Weddle de 40 de ani, din statul american Florida. Femeia a recunoscut faptul că a întreținut relații intime, de „câteva sute de ori”, cu prietenul fiului său, care la momentul începerii aventurii avea 15 ani.

Minorul a povestit polițiștilor faptul că femeia avea 39 de ani atunci când au început să aibă o aventură amoroasă și să întrețină relații sexuale. Dragostea dintre cei doi s-ar fi consumat inclusiv acasă la ea, acasă la el, pe plajă și chiar în mașină.

O profesoară a avut o aventură cu un elev de la școala unde preda

Ancheta a arătat faptul că totul a început după ce cei doi s-au cunoscut la un meci de fotbal al fiului profesoarei. Ulterior, cei doi au mers acasă la femeie, au consumat alcool și minorul ar fi încercat s-o convingă pe femeie să întrețină relații intime.

Femeia a fost arestată și cazul a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind o adevărată controversă în mediul online. Autoritățile americane din Florida au anunțat că vor da pedeapsa cuvenită, căci actul profesoarei este unul condamnabil.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU