Profesoară prinsă că a făcut amor cu elevul sau de câteva sute de ori! Detaliul ce i-a șocat pe polițiști

Aceasta este incredibilul caz al unei profesoare pe nume Susan Weddle de 40 de ani, din statul american Florida. Femeia a recunoscut faptul că a întreținut relații intime, de „câteva sute de ori”, cu prietenul fiului său, care la momentul începerii aventurii avea 15 ani.

Minorul a povestit polițiștilor faptul că femeia avea 39 de ani atunci când au început să aibă o aventură amoroasă și să întrețină relații sexuale. Dragostea dintre cei doi s-ar fi consumat inclusiv acasă la ea, acasă la el, pe plajă și chiar în mașină.

O profesoară a avut o aventură cu un elev de la școala unde preda

Ancheta a arătat faptul că totul a început după ce cei doi s-au cunoscut la un meci de fotbal al fiului profesoarei. Ulterior, cei doi au mers acasă la femeie, au consumat alcool și minorul ar fi încercat s-o convingă pe femeie să întrețină relații intime.

Femeia a fost arestată și cazul a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind o adevărată controversă în mediul online. Autoritățile americane din Florida au anunțat că vor da pedeapsa cuvenită, căci actul profesoarei este unul condamnabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.