Profesoara din Vaslui, condamnată la 22 de ani de închisoare pentru că şi-a ucis soţul în bătaie, nu mai rezistă în puşcărie şi a cerut acasă

Maria Popescu, profesoara din Vaslui care şi-a ucis soţul după ce l-a bătut ore în şir şi apoi condamnată la 22 de ani de puşcărie nu mai rezistă în închisoare şi a cerut din nou să plece acasă, pentru a doua oară.

Femeia a uluit opinia publică cu fapta sa, după ce şi-a pedepsit soţul pentru că bărbatul a achitat o datorie de 500 de lei la magazinul din sat.

Maria Popescu, o fostă profesoară din satul Mânjesti, judeţul Vaslui, a cerut să plece acasă, pentru că nu mai suportă puşcăria. Femeia a încercat pe toate căile să obţină o înlocuire a pedepsei cu puşcăria cu o pedeapsă mai uşoară, însă 22 de ani pentru crimă nu e tocmai o pedeapsă…înlocuibilă.

Femeia, folosind o bâtă si o secure, şi-a bătut soţul fără milă, până la moarte, motivând faptul că acesta a achitat integral 500 de lei, o datorie la un magazin din sat, precizează vremeanoua.ro.

„Tribunalul Vaslui condamnă pe inculpata Popescu Maria, în prezent detinută în Penitenciarul Bacău, la pedeapsa de 22 ani închisoare si 10 ani interzicerea anumitor drepturi, pentru săvârsirea infractiunii de omor calificat. Conform procurorului de caz, femeia si-a bătut victima sistematic, folosind un băţ şi cu o secure, pe toată partea din fată a corpului, de la tălpi si până la cap. Victima a fost constientă până la un moment dat, a rezistat încă aproximativ o oră si jumătate la spital, timp în care le-a spus cadrelor medicale că a fost lovită de soţie”, se arată în motivarea Instanţei.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *