“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Profesoara de română s-a îndrăgostit de elevul său de 16 ani. Iata ce mesaje ii trimitea pe Whatsapp

p1

O mamă din Făget o acuză pe profesoara de română a fiului ei că l-ar fi hărţuit sexual. Femeia a găsit mesaje compromiţătoare pe telefonul băiatului de 16 ani şi a mers direct la Poliţie. Anchetă este şi la Inspectoratul Judeţean Şcolar. Profesoara este o femeie de 36 de ani, căsătorită. Este al doilea scandal sexual care are loc la acelaşi liceu.

Tu eşti îngerul coborât din cer pe pământ, tu eşti totul pentru mine, eşti dragostea mea, eşti inima mea, sunt mesajele pe care mama le-ar fi găsit pe telefonul băiatului de 16 ani.

Elevul ar fi trăit o idilă interzisă cu profesoara de limba şi literatura română. O femeie de 36 de ani, căsătorită cu un ofiţer din Jandarmerie şi cu ani de experienţă la catedră. Confruntat, adolescentul s-a plâns că, de fapt, ar fi fost hărţuit de femeia cu 20 de ani mai mare.

Băiatul mi-a spus că nu este ceea ce cred, pentru că de fapt ea este o psihopată, e bolnavă după mine iar eu am profititat de ea, pentru că ea mi-a promis că mă va face om, a mărturisit mama copilului.

Femeia crede că pentru a primi note mai mari, băiatul ei ar fi acceptat avansurile profesoarei. Îşi doreşte să intre la Academia de Poliţie.

Ea îi spunea totul. Până şi când femeile au problema aceea, ea îi povestea câte zile şi aşa mai departe. A recunoscut totul, a mai spus mama elevului.

Mama adolescentului a depus plângeri la Poliţie şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Victor Birău, directorul liceului din Făget
Am avut o discuţie cu dumneaei, mie mi-a spus că nu s-a întâmplat nimic. Nu ştiu ce înseamnă acel nimic

Aura Danielescu, ISJ TM:
Nu putem spune cu certitudine la acest moment dacă acele mesaje aparţin doamnei profesor, însă Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş a deschis o anchetă.

În 2015, o profesoară de franceză din acelaşi liceu a recunoscut că se iubeşte cu un elev de 16 ani. Cei doi chiar şi-au făcut publică relaţia de dragoste pe reţelele de socializare.

Până la această oră, profesoara acuzată de hărţuire nu a putut fi contactată.

a1 a2 a3 a4 a5 a6 a7 a8

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.