Profesoară de 32 de ani, acuzată de relații interzise cu elevii. Femeia care era măritată le-ar fi trimis poze în care apărea goală unor puști de 14 ani

O profesoară în vârstă de 32 de ani este acuzată că a avut relații nepotrivite cu doi elevi de 14 ani, cărora le-a trimis imagini în care apărea în ipostaze sexy.

Ashley Henson Beasley, o profesoară de științe în vârstă de 32 de ani, ar fi trimis unor elevi de-ai ei mai multe imagini în care apare în ipostaze sexy.

Femeia, care este căsătorită și are trei copii, a fost arestată vineri, la scurt timp după ce polițiștii au fost sesizați cu privire la comportamentul ei inadecvat.

”Am primit o informație anonimă potrivit căreia o profesoară de la școala Hunters Creek are o relație nepotrivită cu doi dintre elevii săi.”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, potrivit Metro.co.uk.

În urma investigației, oamenii legii au stabilit că Ashley Henson Beasley le-a trimis mai multe imagini și videoclipuri în care apărea în ipostaze compromițătoare unor elevi de-a i ei.

Femeia a fost arestată și poate fi eliberată pe cauțiune, după ce va achita 80.000 de dolari. De asemenea, profesoara și-a dat demisia. Ea lucra acolo de doar câteva luni.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu