O tanara profesoara a intretinut relatii intime in fiecare zi timp de 6 luni. Dezvaluirile profesoarei i-au surprins pe toti!

profa

S-au inmultit cazuri in care diferiti profesori intretin relatii intime cu elevii. Un astfel de caz a avut loc si in Marea Britanie, unde Mary Beth Haglin a fost acuzata ca ar fi avut o relatie de 6 luni cu un elev minor.

Cei doi s-ar fi „iubit” in fiecare zi, timp de jumatate de an. Cand i-au fost aduse la cunostinta acuzatiile, tanara profesoara a atacat la randul ei. A ales ca victima elevul de 17 ani despre care a spus ca a sedus-o. Oferind detalii despre relatia lor, profesoara a tinut sa sublinieze faptul ca initial ar fi incercat sa se opuna. Mai apoi, adolescentul ar fi devenit atat de seducator si pus pe fapte mari incat era de nerefuzat.

VEZI SI: O PROFESOARA de 25 de ani care a intretinut relatii intime cu doi elevi, a marturisit judecatorului MOTIVUL socant!

„Nu ma puteam opri, vazandu-l atat de atragator. Devenisem si geloasa, numai din cauza lui!”, a declarat profesoara care se considera o victima de care ar fi abuzat pe plan emotional elevul minor.

Ce sa-i faci, dragoste cu nabadai. Dar ce mai dragoste, zilnic! Trebuie sa fi fost o relatie foarte „picanta”.

VEZI SI: Cum a ajuns o ELEVA de 14 ani cea mai cautata DAMA DE COMPANIE din Romania

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *