Profă de 40 de ani, în centrul unui scandal uriaș. Femeia ar fi făcut amor cu un elev și i-ar fi propus să participe la o orgie, în timp ce soțul ei era plecat

O profesoară i-a propus unui elev să facă amor cu ea și cu o altă femeie, în timp ce soțul ei era plecat de acasă.

Hormonii, bată-i vina! O profă a făcut amor cu un elev și cu o altă femeie, deși avea doi copii și un soț acasă.

O profesoară în vârstă de 40 de ani este în centrul unui scandal uriaș, ea fiind acuzată că i-a propus unui elev să participe la o partidă de amor în trei, cu ea și o altă femeie.

Femeia în vârstă de 40 de ani, care era și căsătorită, a fost acuzată că a violat un băiat cu o altă educatoare, în timp ce soțul ei era plecat.

Joyce Churchwell, o femeie în vârstă de 40 de ani, din Oklahoma, Statele Unite ale Americii, a i-a propus unui elev în vârstă de 18 ani să treacă pe la ea pe acasă, unde ar fi urmat să facă amor cu ea și cu o altă profesoară.

Femeia, care era mama a doi copii și care lucra ca antrenoare de volei, a fost acuzată de viol, zilele trecută. Cealaltă tânără care a participat la partida de amor nu a fost pusă sub acuzare, însă și-a dat demisia de la școala la care lucra.

Deși polițiștii au descoperit că ea a început să vorbească cu copilul anul trecut, pe Snapchat, ancheta a arătat că profesoara obișnuia să-i trimită poze în care apărea dezbrăcată.

LASA UN COMENTARIU