PRODUSELE LIDL RETRASE DE PE PIATA DE AUTORITATEA SANITAR-VETERINARA

lidl_60224800_06536700

Cârnăciorii Bănăţeni Baroni, comercializaţi de lanţul de magazine Lidl, au fost retraşi de la vânzare, după ce Autoritatea Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a semnalat că pe etichetă nu este trecut faptul că produsul conţine soia, un ingredient care poate provoca alergii.

Anunţul de rechemare în magazin pentru Cârnăciorii Bănăţeni Baroni a fost publicat şi pe pagina de internet a Autorităţii Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

„Furnizorul SC S+C SA recheamă produsul Baroni Cârnăciori Bănăţeni de 300 de grame,cu numărul de lot 09F şi termenul de valabilitate 5.05.2016, ca urmare a unei posibile prezenţe a produsului alergen soia nedeclarat pe etichetă”, se specifică în anunţ.

Consumatorii alergici la soia şi produse derivate, care au achiziţionat produsul respectiv îl pot returna în magazinele Lidl primind contravaloarea acestuia, chiar fără a face dovada bonului de casă.

carnatilidl2_1461668383_34595200

VEZI SI: Lidl, țeapă pentru clienți. Anchetă de proporții după ce subiectul a explodat în presă

La dispoziţia consumatorilor a fost pus şi un număr de telefon gratuit, unde pot afla informaţii suplimentare. Cei interesaţi pot suna la 0800/896.622 (apeluri efectuabile doar din România), de luni până vineri, între orele 9 şi 18.

VEZI SI: Anunț șocant făcut de Lidl! Două produse vândute într-un magazin din Timiș pot să curenteze sau să explodeze

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.