Procurorul de caz REACTIONEAZA în SCANDALUL ALEGERILOR de la Sectorul 1: Dacă totul o să fie perfect, nu are rost să audiez pe nimeni, pentru că se clasează dosarul, nu?”

Antena 3 a prezentat prima reacție a procurorului care instrumentează dosarul presupusei fraude a voturilor la alegerile locale din Sectorul 1. Asta după ce postul nostru a difuzat imaginile scandaloase cu Clotilde Armand ce a fost surprinsă în timp ce dădea indicații cu privire la procesul electoral.

Procuror: În momentul în care ai trecut de această fază vezi ce ai de făcut. Dacă trebuie cercetat sau nu. Dau o ipoteză. Să admitem ipoteza că totul o să fie perfect. Păi dacă totul o să fie perfect și totul a ieșit perfect, nu are rost să audiez pe nimeni, practic, că se clasează dosarul dacă totul e ok.

Reporter: Până în acest moment pare că totul este corect?

Procuror: Nu are rost să mă pronunț! Gândiți-vă că am un dosar de cercetare disciplinară. Mai spun ceva pe aici și iar mă trezesc cu unul.

Așadar, procurorul nu vrea să se pronunțe cu privire la imaginile difuzate în exclusivitate de Antena 3, în care Clotilde Armand se vede şi se aude cum dă indicații cu privire la procesul electoral, chiar în locul unde se aflau voturile.

Lângă Clotilde Armand, apare şi soţul său, dar şi Catrinel Trofin, actuala şefă de cabinet a edilului de la sectorul 1.

Clotilde Armand le dădea atunci indicații celor doi.

Imaginile care o îngroapă pe Clotilde Armand: „A fost acolo, în sala de sortare a voturilor”
Imagini şi dezvăluiri în care este implicată Clotilde Armand, primarul sectorului 1, au fost prezentate şi vineri la Antena 3.

Imaginile arată că, în ciuda faptului că a negat că a intrat în sala de sortare a voturilor, Clotilde Armand ar fi fost în respectiva sală, în sala de sortare a voturilor, în momentul în care se numărau voturile din saci.

Noile dezvăluiri vin în contextul în care Clotilde Armand a negat, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi aflat în sala de sortare, după ce Antena 3 a publicat imagini.

Reacţia lui Clotilde Armand, după imaginile de la alegeri
„Câteva precizări pentru televiziunile care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!” și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare.

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte.

Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.

Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii”, a scris Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *