Procurorii DNA, UMILIŢI: Radu Mazăre a fost ELIBERAT

ma

Procurorii DNA au fost umiliţi pentru a doua oară de judecătorii de la Înalta Curte în faţa lui Radu Mazăre.

 Mazăre va fi cercetat în stare de libertate. O decizie surpriză care aruncă în aer un dosar DNA în care se vorbea de o mită uriașă: 7 milioane de euro. Procurorii DNA/DIICOT solicitaseră mandat pentru 30 de zile. Soluția poate fi atacată cu contestație de DNA. Aceeași soluție și pentru partenerul său STRUTINSKY SORIN GABRIEL, dar care este arestat deja într-o altă cauză.

Minuta instanței:

Detalii soluţie: În baza art. 227 alin. 1 din Codul de procedură penală, respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii : – Mazăre Radu Ştefan, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de luare de mită, prev. de art. 289 alin. 1 C.p. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, o infracţiune de abuz în serviciu, prev. de art. 132 din Legea nr. 78/2000 rap. la art. 297 Cp şi 309 C.p. şi două infracţiuni de conflict de interese, prev. de art. 301 C.p., toate cu aplic art. 38 C.p. şi art. 5 C.p. şi – Strutinsky Sorin Gabriel, arestat preventiv într-o altă cauză, cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de complicitate la luare de mită prev. de art. 48 alin. 1 C.p. rap. la art. 289 alin. 1 C.p. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, toate cu aplic art. 38 C.p. şi art. 5 C.p. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de câte 25 lei pentru fiecare inculpat, se va plăti din fondurile Ministerului Justiţiei Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 18 martie 2015, orele 02,10.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Trebuie inteleasa justitia:daca-i aresteaza pe toti-ramanem fara clasa politica.Mai trebuie tinut cont si de faptul ca acest jaf a fost facut cu complicitatea justitiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *