Procurorii cer CONDAMNAREA lui Jean-Marie Le Pen pentru declaratii rasiste despre TIGANI

Procurorii francezi cer condamnarea la două luni de închisoare cu suspendare a preşedintelui onorific al formaţiunii nationaliste Frontul Naţional, Jean-Marie Le Pen, pentru declaraţii cu caracter rasist făcute despre tigani, informează AFP.

Jean-Marie Le Pen a declarat, în 2012, că „tiganii fură pentru că aşa este firea lor”.

Procuroarea Annabelle Philippe, evreica la origine, a argumentat că acesta este un delict cu caracter rasial, cerând condamnarea la două luni de închisoare cu suspendare a liderului ultranaţionalist şi o amendă de 10.000 de euro.

Jean-Marie Le Pen a făcut aceste declaraţii pe 22 septembrie 2012, cu ocazia universităţii de vară a Frontului Naţional.

Sursa: Nationalisti.ro

*NOTA: Rugam administratorii altor site-uri sa nu mai rescrie articolele publicate de Nationalisti.ro fara precizarea sursei. Nu este frumos.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Citiți și:  CUTREMUR IN M.A.I.: Dezvăluirile unui șef din Poliția Capitalei: Clanurile mafiote au oameni infiltrați în politică și poliție. Se fac presiuni / VIDEO
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Varain
Varain
5 ani in urma cu

pai are dreptate….natia lor e de asa natura. Sunt un popor nomad care n-a fost niciodata obisnuit cu altceva in afara de a fura.

whimsy
whimsy
5 ani in urma cu

Normal că are dreptate. Nu mai e mult și vom fi toți la cheremul staborului.