Procurorii cer CONDAMNAREA lui Jean-Marie Le Pen pentru declaratii rasiste despre TIGANI

Procurorii francezi cer condamnarea la două luni de închisoare cu suspendare a preşedintelui onorific al formaţiunii nationaliste Frontul Naţional, Jean-Marie Le Pen, pentru declaraţii cu caracter rasist făcute despre tigani, informează AFP.

Jean-Marie Le Pen a declarat, în 2012, că „tiganii fură pentru că aşa este firea lor”.

Procuroarea Annabelle Philippe, evreica la origine, a argumentat că acesta este un delict cu caracter rasial, cerând condamnarea la două luni de închisoare cu suspendare a liderului ultranaţionalist şi o amendă de 10.000 de euro.

Jean-Marie Le Pen a făcut aceste declaraţii pe 22 septembrie 2012, cu ocazia universităţii de vară a Frontului Naţional.

Sursa: Nationalisti.ro

*NOTA: Rugam administratorii altor site-uri sa nu mai rescrie articolele publicate de Nationalisti.ro fara precizarea sursei. Nu este frumos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

2 comentarii

  1. pai are dreptate….natia lor e de asa natura. Sunt un popor nomad care n-a fost niciodata obisnuit cu altceva in afara de a fura.

  2. Normal că are dreptate. Nu mai e mult și vom fi toți la cheremul staborului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.