Procuror: „Fapta nu există”. Ascultă AICI înregistrarea bombă din secția de poliție ?

Au trecut doi ani de când un puști din Cernătești, l-a înregistrat în secție pe polițistul Eusebiu Fetecău.

Puștiul, Eduard Mihai, devenise un fel de copil problemă în sat. În ultimele zile furase o bicicletă și îl maltratase pe Nuțu, un băiețel cu dizabilități din oraș.

Sătul de necazurile provocate de golănaș, agentul și-a ieșit în pepeni în secția de poliție.

“Bă, p***, te-am văzut f-ţi gura mă-tii, că te joc în picioare, nesimţitule! Băi, panaramă! Vrei să te joc în picioare? F-te-n gură!… Nu te mai lua de el, dă-l în p*** mea, că-i om şi el. M-am îngrozit de câte ori vine maică-sa încoace. O să te joc în picioare într-o zi! De ce l-ai scupiat, bă p*că? Bă, pă te-am văzut! Te joc în picioare, animlule! Nesimţit! Animalule ce eşti. Meriţi să te joc în picioare! Pleci la Cernica cu bicicleta, mergi pe contrasens, îi bagi o flegmă-n ochi şi mergi mai departe. Nuţu nu minte mă. O fi el handicapat, da` nu minte. Nu minte niciodată!”

După ce înregistrarea a ajuns în mass-media locală, iar puștiul și mama lui au făcut plângere, polițistului i s-a deschis dosar penal pentru abuz în serviciu și purtare abuzivă.

Astăzi, un procuror de la Parchetul Ploiești a decis clasarea cauzei pe motiv că „fapta nu există”.

Pentru ieșirea neortodoxă din secție, polițistul buzoian nu a fost sancționat disciplinar nici de IPJ Buzău (pe motiv că speța a ajuns în penal). Eusebiu Fetecău a intrat din toamna anului trecut în concediu creștere copil.

Puștiul problemă a făcut un bine comunității din Cernătești și a plecat în străinătate, la muncă. Sursa: buzoienii.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.