Problema DROGURILOR in BUZAU

Nu cu mult timp in urma tinerii din licee renumite precum Colegiul National Mihai Eminescu, Hasdeu, Margareta Sterian si nu numai, au simtit ca e necesar sa fii in trend saptamanal cu nenorocirea ce o cumpara de la anumiti traficanti (unii cunoscuti si monitorizati de DIICOT). Printre altele, daca esti recunoscut de dealeri, iti pot inmana prin alte metode si de la alte surse, droguri de mare risc.

In comparatie cu Marijuana care este un drog ilegal in tara noastra de bastina, aceste droguri sintetice contin deasemenea canabinoide, insa nu specifica si cat; in unele pliculete pun mai multa substanta iar in altele mai putina, motiv pentru care multi dintre semnenii nostri ajug pe la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgenta Buzau, iar in cel mai rau caz acestia fiind transportati imediat in Capitala pentru ca la noi in oras nu dispunem de personal calificat in domeniu care sa le asigure existenta.

Citiți și:  SCANDAL IMENS LA SPITALUL DE PSIHIATRIE SAPOCA! Pacienți bătuți, împinși și legați de pat. Doi bolnavi și-au tăiat gâtul și unul din ei a decedat

Majoritatea pacientilor ce se prezinta in U.P.U. Buzau vin cu grave tulburari de memorie, sunt agresivi, alteori ajung in coma iar in cel mai bun caz, rad de tot ceea ce ii inconjoara fara ca ei sa isi dea seama de penibilul voluntar in care au ajuns.

Vezi aici ultimul caz inregistrat la Buzau:

CA NATIONALISTI, FARA A FACE PARTE DIN ORGANIZATII SAU PARTIDE POLITICE, PREZENTAM PROIECTUL „Curtea Scolii”:

1. Afisajul – prin ea se intelege lipirea de afise anti-drog in spatii special amenajate cu acordul autoritatilor locale / inamanarea pe strada de pliante ce presupun riscurile consumului.

Citiți și:  A mâncat cățelul! - VIDEO

2. Infiltrarea – aceasta se face pe baza cunostinetelor “de incredere” pe care cineva le are cu “dealerii” … pentru a depista de unde fac ei rost de droguri usorare sau de mare risc, ultelilor datele / inregistrarile video – audio / vor fi prezentate direct IPJ Buzau, respectiv Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog (B.C.C.O.A.).

3. Mass-media – presa va beneficia de informatii atat timp cat nu va impiedica ancheta autoritatilor.

Cine dispune deja de informatii si doreste sa faca un bine societatii, o poate face direct sub anonimat la IPJ Buzau

antidrog88

22 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU