Pro TV revine cu o nouă minciună. „Cabana din munţi” e de fapt lângă Bucureşti. Unde se filmează în realitate „Ferma vedetelor”

Reality show-ul Ferma Vedetelor, în care 12 vedete vor trăi timp de trei luni în condiții ca acum 100 de ani, a debutat luni la Pro TV. Show-ul îi provoacă 12 oameni să trăiască împreună într-o fermă. Acolo, concurenții trebuie să muncească la fel ca niște fermieri obișnuiți, cresc animale și fac agricultură. Eliminările vor face parte din concurs, cei eliminați fiind deciși prin probe eliminatorii sau lăsați în soarta votului publicului.

Înaintea show-ului, Pro TV anunţa că „vedetele participante vor sta într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern. Telespectatorii vor fi martori de luni până joi și sâmbăta de la 20:30 la viața de la fermă în condițiile de trai de acum 100 de ani și vor descoperi cum participanții vor face față provocărilor și cum se vor descurca fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau cel mai necesar lucru cu care se confruntă oamenii în era noastră: internetul. Pentru 3 luni timpul va sta în loc pentru vedete și se va opri în vremea străbunicilor, în satul de poveste portretizat în zeci de scrieri ale autorilor români celebri. Întoarcerea la tradiții și la condițiile de trai lipsite de confortul lumii moderne vor aduce cu sine noi provocări”. La fel ca şi emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care nu se filma într-o junglă, nici „Ferma vedetelor” nu se filmează într-un loc uitat de lume.

„La poalele munţilor, într-un cadru de basm, pe drumuri şerpuite, peste văi şi râuri… Legenda spune că ferma a fost clădită acum un secol, iar acolo s-a ascuns un haiduc, pe nume Niță Lemnaru, ca să nu fie găsit de oaste”, anunță reprezentanții postului. „După o vreme și-a clădit alături de aleasa inimii lui o gospodărie care a înflorit de la zi la zi. Însă ferma lor a fost luată în posesie de stat și transformată în ocol silvic. Între timp a fost retrocedată urmașilor lui Niță. În acest loc vor locui vedetele care au acceptat provocarea, având la dispoziție 3 luni pentru a pune ferma pe picioare”, mai spune Pro TV.

Emisiunea este însă filmată la doar 20 de kilometri de Bucureşti, în pădurea Cocani, scrie Click!. Nu sunt şosele şi nici curent sau gaze. Semnal la telefoane este însă din plin şi, pe alocuri, mai prinzi şi Internet wireless. Şi „ferma” are şi vecini, care la marginea pădurii au ridicat multe vile luxoase.

Pădurea Cocani se află în județul Dâmbovița, la marginea localității cu același nume. Este mărginită, la sud, de localitatea Decindea și, la vest, de satul Urziceanca. Pădurea măsoară circa 5 km în lungime și 2 km în lățime.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *