Printul Charles si Camilla, discutie erotica! Ce i-a zis el ca vrea sa ii bage…

Relatia dintre cei doi a inceput cand aveau 18 ani. S-au iubit si in timpul mariajului Printului Charles cu Printesa Diana, care stia de ei.

Printul Charles, tampon pentru Camilla?! Discutia intima dintre cei doi e publica. Printesa Diana a marturisit, cand era in viata, ca sotul ei statea pe WC si ii scria mesaje porcoase Camillei Parker. Cei doi erau extrem de indecenti unul cu celalalt.

Printesa Diana sustinea ca amanta Camilla Parker era extrem de vulgara. Aceasta vorbea porcos cu Printul Charles. Informatiile au fost facute publice in timpul unui interviu de 12 ore, care a fost difuzat de Channel 4. A fost acordat de Printesa Inimilor la 3 luni de la despartirea de sotul ei.

In ianuarie 1993, un ziar din Anglia a publicat stenogramele unei conversatii telefonice. Era a lui Charles si era adresata Camillei Parker, amanta despre care tot palatul stia. Conversatia a fost purtata la o luna dupa ce Charles si Diana au anuntat ca se despart.
”Aş vrea să fiu deasupra ta, jos şi sus, în şi afară. În mod special, înăutru şi afară. (…) Am nevoie de mai multe ori pe săptămână. Aş vrea să trăiesc în pantaloni sau ceva. Mi-ar fi mult mai uşor. Să mă transform într-un ”Tampax” (absorbant).”, i-ar fi zis Charles.

Camilla Parker a replicat: ”Oh, Charles eşti un idiot. Ce idee minunată!”

Conversatia a ajuns la urechile Printesei Diana: ”Este pur şi simplu bolnav”, a spus ea despre fostul ei sot.

Ranita de sotul ei, Printesa Inimilor ar fi facut tot posibilul ca Printul Charles sa nu devina rege. Considera ca sotul ei nu are stofa necesara pentru o asemenea responsabilitate. Printesa Diana a vrut ca fiul ei cel mare, William, sa urmeze la tron dupa moartea Reginei Elisabeta.

”A fost clara cand a spus ca va face orice ca Charles sa nu devina rege. Voia ca William sa fie succesor la tron dupa moartea reginei. Diana se considera puternica incat sa stea in spatele lui William, ca rege. Voia sa fie mama din spatele monarhului, cea care il crea pe rege”, a marturisit cameramanul care a filmat interviul, conform dailymail.co.uk.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *