Principalii autori ai LOVITURII DE STAT din decembrie ’89 – EVREII!

Revolutia-Timisoara-decembrie-1989
Iulian Vlad. EVREU. General. Şef al Departamentului Securităţii Statului, din timpul regimului Ceauşescu, până pe 31 decembrie 1989.

Silviu Brucan (Brukner). EVREU bolşevic care prin presa vremii de dupa 23 august 1944 întreţinea cultul dictatorial al Anei Pauker şi a trimis în puşcării şi la Canal elitele românilor.

Victor Stănculescu. (Absolvent al liceului EVREIESC). General în regimul Ceauşescu. Numit de Ceauşescu la conducerea Ministerului Apărării în locul ministrului Milea, care încetase din viaţa, în condiţii încă neelucidate.

Cazimir Ionescu. EVREU. Pe 22 decembrie la Televiziunea Româna: „O coloana blindată motorizată se îndreaptă spre Piteşti, pentru a ocupa punctul atomic, rafinăria, rezervele de cianură, barajul de la Curtea de Argeş. Odată cu căderea acestor puncte, oraşul Piteşti poate să dispară complet de pe harta lumii.”

Cico Dumitrescu, contraamiral. EVREU. Tot pe 22 decembrie, tot de la televiziune, panica pe români, cu acţiunile terorişilor.

Ion Iliescu. Bunicul după tată a fost Vasili Ivanovici (botezat Ilici), EVREU rus, bolşevic, puşcăriaş, fugit din Rusia, urmărit de poliţia ţaristă. Şi-a schimmbat numele în Iliescu, probabil pe la 1900. Alexandru Iliescu (tatăl lui Ion Iliescu), băiatul cel mare al lui Vasili, s-a căsătorit în anul 1929 cu Maricica, o ţigancă bulgăroaică, din neamul căldărarilor, analfabetă, care vorbea prost româneşte şi care este adevărata mamă a lui Ilici.

Citiți și:  Logică evreiască: Polițistul care a amendat-o pe Maia Morgenstern e de vină că aceasta circula cu ITP-ul la mașină expirat fiindcă nu purta mască!

Petre Roman. EVREU. Tatăl său, Valter Roman, adus pe tancurile sovietice, pentru implantarea bolşevismului în România. Petre Roman a fost numit prim-ministru, 26 decembrie 1989-28 iunie 1990, apoi, după alegeri, tot prim- ministru, 20 mai 1990-26 septembrie 1991.

Gelu Voican Voiculescu. EVREU. Viceprim-minstru, din 26 decembrie 1989, iar din 31 decembrie are şi funcţia de Comandant al Departamentului Securităţii Statului.

Mihai Drăgănescu. EVREU. Viceprim-ministru, din 26 decembrie 1989.

Mugur Isărescu. EVREU. După Revoluţia din decembrie 1989, a fost titularizat la Ministerul Afacerilor Externe. Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii. Din septembrie 1990, Guvernatorul Băncii Naţionale a României.

Ioan Aurel Stoica. EVREU. Ministru al industriei construcţiilor de maşini

Nicolae Militaru. EVREU. General. Ministrul Apărarii, 1989-1990.

Sergiu Celac. EVREU. De reţinut informaţia: „în arhive se descoperise că tatăl lui Celac, angajat la Consiliul de Stat al Planificării în anii 50, furnizase informaţii strategice consilierilor sovietici. Sergiu Celac era… translatorul lui Ceauşescu”

Citiți și:  Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu

Mihai Chiţac. EVREU. General-locotenent. Ministru de interne, 1989-1990.

Moldoveanu Ioan Jean. EVREU. General-locotenent. Adjunct al ministrului de interne şi şef al Inspectoratului General al Poliţiei, 1989-1990.

Dan Marţian. EVREU. Studii superioare la Moscova.

Alexandru Bârlădeanu. EVREU. Impus de Moscova, la Bucureşti, în 1947, ca secretar general al guvernului de atunci. În 1990, preşedintele Senatului.

Adrian Severin. EVREU. Ministru de stat pentru reformă şi relaţiile cu Parlamentul, 1990-1991, Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru privatizarea şi Dezvoltarea întreprinderilor Mici şi Mijlocii, 1991-1992.

Corneliu Bogdan. EVREU. Angajat de Ana Pauker la MAE ca director. Din 26 decembrie 1989, ministru secretar de stat la Ministerul Afacerilor externe.

Teodor Stolojan. Tatăl său, la studii în URSS, a venit însurat cu o cetăţeană sovietică. Ministru de finanţe, 1990-1991. Prim-ministru, 1991-1992.

Eugen Dijmarescu. EVREU. Ministru al economiei şi finanţelor, 1991.

Victor Babiuc. EVREU. Expert la Comisia Constituţională, 1990. Ministru de justiţie, 1990. Ministru de interne 1991-1992.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

162 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
ulpia maniu
ulpia maniu
5 ani in urma cu

Principalul autor al loviturii de stat este poporul roman care a dat tzara acestor parsivi in "dumineca orbului" !!!

tonta
tonta
5 ani in urma cu

ulpia maniu so crezi tu dupa revolutie sa vrut schimbarea dar sobolanii rosii au stiut bine nu conteaza cine voteaza ci cine numara voturile citat din stalin
au fost multe dovezi dar sobolanii au stiut sa le ascunda duminica orbului tot de ei a fost inventata si sia atins scopul

jutkabuni
jutkabuni
5 ani in urma cu

ce sa vezi domnule; o parte din romani au sange de evreu+altele, cealalta parte au sange de pecenegi, cumani, tatari, cumani, turci, tarci, unguri, italieni si altele…

Spataru Cristina
Spataru Cristina
3 ani in urma cu

Trebuia o revolutie ,indiferent de cine a fost facuta,Ajunge cu atita prostime cu atita sclavie,cu frontiere inchise Pe timpurile mele lumea stia doar cu sapa Pe toti pereti exista doar portretul lui Ceausescu si trebuia sai multumesc lui ca mincam o piine neagra la ratie SI oricum ma bucur ca a fost impuscat pt ca daca mai raminea la conducere avea urmasul lui copilasul lui nemernic Nicu si tot asa raminea tara aceasta ca acum 25 ani ,televizor alb negru,alimentare goale,desene animate 2 minute,culcarea la ora 20 seara ca se lua curentul,azile pline cu copii abandonati bolnavi de sida din cauza mizeriei si a foamei si asta din cauza pt ca femeile erau vaci ,decidea lui c'

JBH
JBH
3 ani in urma cu

ISTORIE:Au zis Egiptenii lui Faraon (au uitat ca Jidanul Yosef ia salvat ca mureau de foame),sau inmultit Evreii si ne submineaza existenta,
vrem sai omoram !. Faraon lea raspuns zanaticilor 'am sa rezolvez mai bine' ii fac sclavi (o sclavie de peste 4 sute de ani !!!) si au zdrobit poporul Ebraic pana Extraordinara, Unica Somitate FARA EGAL pana in ziua de astazi, MOSHE care 40 de zile pe creasta muntelui Sinai,
a capatat aceea extraodinara ILUMINATIE Divina, a sculptat cele 10 porunci pentru Evreii alesi si in procesul continuarii pentru toti existentii
care au INTELES si ACCEPTAT cele 10 legi de Viata, Respect TOTAL sau asimilare cu bestiile care am avut si avem ONOAREA sa ne inconjoare, sa ne Conduca si cu Edonismul, Mania Onoarei falsa sa ne conduca cu famfare in iad, asa sa petrecut si in Romania !.
Raspunsurile de mai sus sunt dovada INIMEI MARINIMOSA AL ROMANILOR, considerand haznaua sufletele lor EU, fost cetatean, raspund:
Traiasca Romania 3 metri sub pamant, caci este UN POPOR FARA SUFLET,FARA VIITOR SI FARA AVANT !!!

DUMITRU
DUMITRU
3 ani in urma cu
Raspunde lui:  JBH

Cred ca ai avut o mama.sper ca DUMNEZEU a scutito sa vada faimosul dumneavoastra discurs.

gabrielmarinescu60
gabrielmarinescu60
3 ani in urma cu

Acesti"evrei"sunt kazari,ce au devenit evrei pentru a supravietui ca natie si se trag din triburile mongoloide de pe Volga dar nu au nici o legatura cu adevaratii evrei semiti originali de pe meleagurile actualului stat Israel,desi formeaza acum cea mai mare parte a populatiei recunoscute ca"evreiesti"din intreaga Lume.

slaszlos
slaszlos
3 ani in urma cu

Slavâ eroilor patrioti care au schimbat soarta tärii la 22 decembrie 1989 si au deschis societatea românâ spre civilisatia lumii libere de libertate si cu principiile fâuririi unui stat de drept si democratic…. Dumnezeu sâ Vâ cuvinteze si sâ Vâ ocrotescâ ! Amen !